Любителите на модата, радвайте се! Филмовият фестивал в Кан 2022

...
Любителите на модата, радвайте се! Филмовият фестивал в Кан 2022
Коментари Харесай

Най-бляскавите звездни визии на фестивала в Кан 2022

Любителите на модата, радвайте се! Филмовият фестивал в Кан 2022 публично започва. Ежегодното събитие е може би едно от най-бляскавите в света, конкуриращо се единствено с Оскарите и Мет Гала.

Най-големите звезди ще пътуват от Холивуд, с цел да изкачат присъщите за събитието червени стъпала, показвайки най-хубавите си костюми и рокли, които постоянно са по поръчка, висша мода или имат особено значение. След като беше анулиран през 2020 година поради пандемията, Кан се върна в разгара си предходната година и звездите явно още веднъж са подготвени да канализират извънредно блестяща сила тази година, разкрива Dama.bg.

Тазгодишната стратегия има редица филми, които да чакаме с неспокойствие, а в формалното жури са звезди като Дипика Падуконе, Ребека Хол, Нуми Рапас и Жасмин Тринка.

В първия ден от фестивала няколко от тези членове на журито дадоха старт на събитието със жанр. С напредването на идната седмица (фестивалът завършва на 28 май) и от ден на ден филми вършат своите велики международни министър председатели, можете да очаквате още доста стилни моменти, само че за в този момент, ето кои са най-стилните от първия ден на фестивала.









Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР