Любимото забавно предаване на български зрители “Господари на ефира” навършва

...
Любимото забавно предаване на български зрители “Господари на ефира” навършва
Коментари Харесай

“Господари на ефира” празнуват 15 години в ефир! Готвят големи изненади

Любимото занимателно предаване на български фенове “Господари на ефира” навършва 15 години. По мотив годишнината точно на рождения ден на шоуто повелителят на “Златния скункс” Боби Ваклинов и двама от водещите му – Румен Угрински и Герасим Георгиев – Геро, споделиха някои от най-запомнящите се моменти в ефир и какви изненади готвят на феновете пред Мирослава Иванова в утринния блок на Нова телевизия “Събуди се”.

“В понеделник ще има особено празнично издание на “Господари на ефира”, разкри Боби Ваклинов, който се пошегува, че празненствата ще продължат три дни.
“Ние в “Господари на ефира” сме едно огромно семейство. Това предаване ни събра доста прелестно. То е част от теб и живота ти. Най-важното е, че вършим работа изключително през последните години. Трябва да правиш едно предаване, с цел да свършиш някаква работа, а не с цел да се покажеш просто по тв приемника. Много е хубаво, че решаваме проблеми”, счита Герасим Георгиев – Геро.
“Голяма част от сигналите и писмата, които получаваме, приключват с послеписа “Вие сте ни последната надежда”. Това е огромна оценка и самопризнание за нашата работа, за което благодарим на феновете, само че приказва и за абдикиралата страна и безхаберните институции”, показа Боби Ваклинов.
“Чрез шегата и хумора могат да се кажат доста по-дълбоки истини”, счита Геро, че е главното преимущество на “Господари на ефира”.
“Ротационният принцип на водещите в шоуто е доста положително решение. Не омръзваме на предаването, то не омръзва на нас, нито на зрителите”, показа артистът и разкри, че ще поеме щафетата като водещ на “Господари на ефира” на 16 април.
“По мотив на 15-тата годишнина скоро ще стартираме нова графа, която ще е фокусирана върху “джигитите” и наглеците на пътя. Тя ще носи красноречивото име “Магария на пусия” и ще бъде като дребния скункс за междинния българин, който се демонстрира като бай Ганьо. Това ще бъде нова премия на “Господари на ефира”, дъщерна на “Златният скункс”, разкри Боби Ваклинов.
“Може би в един от идващите епизоди на “Полицаите от края на града” ще забележим източване на служебно гориво, какъвто беше казусът със чиновниците на Министерство на вътрешните работи в Павликени, който показахме в “Господари на ефира”. Нашите репортажи са добър извор за черпене на идеи”, загатна повелителят на “Златния скункс”.
“Полицаите от края на града” от края на града е приспособен от испански сериал, само че се оказва, че сред нашата и испанската реалност има доста общо в парадокса и това го сближава и с “Господари на ефира”, разяснява Герасим Георгиев – Геро.
Какво още описаха Боби Ваклинов, Румен Угрински и Герасим Георгиев – Геро за работата и живота си, гледайте във видеото:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР