Любимецът на феновете Даниел Илиев зарадва над 2500 зрители в

...
Любимецът на феновете Даниел Илиев зарадва над 2500 зрители в
Коментари Харесай

Безпощаден нокаут и победа на Даниел Илиев пред над 2500 зрители и викове само Левски

Любимецът на почитателите Даниел Илиев зарадва над 2500 фенове в софийската " Асикс Арена " с отлична победа с нокаут във втория рунд против втория в ранглистата на Англия Джордан Смит. Контриращо дясно кроше от ръкавицата на Илиев приспа съперника му и агитката от " София-Запад " на драго сърце отпразнува 14-ата победа (2 загуби) по разпоредбите на К-1 за Даниел. Така той съблюдава обещанието си в студиото на Sportal TV да зарадва последователите с " хубава българска победа " в главния дуел от К-1 на Grand Fight Arena.

Илиев стартира с десен кик в региона на кръста, а секунди по-късно британецът потърси клинч, като непрекъснато се движеше обратно. Илиев имаше очевидно преимущество във връзка с физиката и сполучливо тормозеше съперника си с предни кикове, един от които разклати съперника му и го прати на въжетата. Смит също опитваше кикове, които Илиев блокираше, като имаше превъзходство и при крошетата в тяло. След една от канонадите от ръкавиците на любимеца на " София-Запад " челото на британеца стартира да кърви съществено. Той въпреки всичко изчака да чуе за края на рунда, само че не и преди да " изяде " още един челен кик в корема си.

Илиев още веднъж бе агреосрът при започване на рунда, а пък феновете в залата се ядосаха при нечисто ляво кроше от Смит и още повече се настроиха против него. Британецът опита да е равносилен в размените и с опит за ляво кроше се оголи по най-хубавия метод за Даниел, който го отвърна с късо дясно кроше. То попадна право в задачата и реферът Марио Иванов регистрира успеха с нокаут, защото Смит нямаше никакъв късмет да продължи дуела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР