Лятото може да бъде по-вълнуващо със специалните функции на Viber(снимка:

...
Коментари Харесай

Viber обещава безгрижно лято със селекция от функции


Лятото може да бъде по-вълнуващо със специфичните функционалности на Viber
(снимка: Rakuten Viber)

С вежа компилация от функционалности и  забавления за лятото приготви известната информационна платформа Viber. Селекцията включва палитра сезонни филтри с добавена действителност (AR), стикери и приветствени картички, хороскопи и даже особено селектирани канали и чатботове.

Така да вземем за пример, консуматори, които са не запомнили да платят сметките си за тока и водата, до момента в който са на отмора, могат да се възползват от специфичен чатбот , основан в партньорство на EasyPay и Viber. С него всеки може да ревизира и заплати елементарно всичките си сметки – задоволително е да напише EasyPay в търсачката на Viber и да следва инструкциите.
още по темата
А к аналите на Столична община и Община Бургас във Viber ще дават настояща информация за най-големите събития в двата града.

Миналата година Viber показа филтрите с добавена действителност (AR) и оттогава милиони консуматори са тествали ексцентричните маски, разкрасяващите резултати и другите забавни варианти. За лято 2022 Viber показва 11 тематични филтри за ваканционните преживявания – затрупан с цветя, изгорен от слънцето, заринат до уши в пясък на плажа, или на гребена на вълната. Филтрите са елементарно налични с кликване на иконката с духчето на Viber камерата.

Спазвайки традицията, Viber сътвори и пресен набор от стикери за лятото , с цел да помогне на сезонните приключенци да изразят уместно всяка своя страст. Стикерите са.

Viber предлага и специфична селекция от приветствени картички – да вземем за пример Денят на целувката (6-ти юли), Световният ден на шоколада (7-ми юли), Световният ден на емотиконите (17-ти юли), Световният ден на другарството (30-ти юли). Дигиталните картички за тези мотиви и още доста други са налични.

Накрая, л етният хороскоп на Viber може да помогне за обмисляне на почивката, според от.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР