Лятото е сезонът, когато изпълнителите захлебват и се скъсват от

...
Лятото е сезонът, когато изпълнителите захлебват и се скъсват от
Коментари Харесай

Мара Отварачката с 2 участия за цяло лято

Лятото е сезонът, когато изпълнителите захлебват и се скъсват от участия. Особено фолк жанрът е на респект по морските ни нощни заведения. Повечето от настоящите чалгаджийки имат сред 20 и 30 участия на месец, като от време на време съчетават по две, че даже и три изяви дневно. Не по този начин стоят нещата с Мара Отварачката, която не може да се похвали с пукнат ангажимент.

Няма искащи заведения, които да желаят Мария да забавлява гостите им и да „ извие ” плейбек. Проверка на „ Уикенд ” сподели, че дребното миньонче може да се похвали с едвам две участия за цяло лято. Заралийката необятно популяризира изявите си още от началото на юни. Първата е планувана за 7 юли в Пазарджик, а втората е на 14 юли във Варна. „ Чакай малко, де. То има един месец до това присъединяване, доста овреме го рекламираш ” – написа последователка на Мария в обществената мрежа и се залива от смях. Други допълват, че е обикновено да промотира изявите си за след месец, тъй като няма по-скорошни и не е мечтана от клубовете.

„ Тя още отпреди пандемията и преди да „ спре с кариерата си ”, нямаше съвсем никакви участия. Не я желаят по заведенията, тъй като няма шлагери, пее на плейбек и не прави ваучър, а хонорарът й е 6000 лв.. За тези пари могат да извикат доста по-актуални имена, а не Мария ”, разясниха пред „ Уикенд ” от управата на столично заведение. Лек интерес към Отварачката имаше, когато се оказа, че е пребита от мъжа си, само че тъкмо тогава самата тя не желаеше да поема задължения.



Феновете на чалга дивата й се присмиват, че няма участия

В края на юли 2020 година певицата ненадейно съобщи, че е взела решението да постави завършек на своята кариера. Изпълнителката се включи онлайн в своята инстаграм страница и със сълзи на очи разгласи, че се отдръпва и повече няма да бъде певица. Е, всичко беше с рекламна цел и единствено 6 месеца по-късно чалга дивата съобщи, че се връща на сцената с кавър на своята колежка Цветелина Янева. Песента „ Давай, разплачи ме ” бе единствената, която изкара Мария за малко повече от година. Проверка на „ Уикенд ” из архивите на заведенията сподели, че за 2021-2022 година изпълнителката от лекия род е имала цели 4 изяви по нощни заведения. Мария запълва времето си със фотоси от Халкидики и с обичания си брачен партньор №3, който я преби преди 2-3 месеца. Заралийката залива мрежата с фрагменти, като дневно разгласява по най-малко 10 фотоса. Тя наложително споделя утринното си кафе, какво яде, къде е ходила и понякога пуска по някоя разголена фотография, на ръба на вулгарността.

„ Мария желае да се завърне на сцената, само че сцената не я желае ” – разясняват колежки на дребното миньонче и я поучават да си гледа персоналния живот, където явно се оправя добре, а не песните и клиповете, които така и така никой не ги отразява.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР