Лятното харчене на пари от сините не показа признаци на

...
Лятното харчене на пари от сините не показа признаци на
Коментари Харесай

Рийс Джеймс: Няма трофей, който да не можем да спечелим

Лятното харчене на пари от " сините " не сподели признаци на прекъсване през януари, като притежателят Тод Боул пръсна още 323 милиона паунда за осем нови попълнения. Отчитайки към 37% от общите разноски на лигата и насъбрани повече от всички клубове в другите четири топ първенства в Европа взети дружно, Челси беше подложен на мощна рецензия и даже провокира смяна в регламента от УЕФА. Рийс Джеймс, въпреки това, изглеждаше удовлетворен от бъдещите вероятности на клуба вследствие на тези разноски.

" Не мисля, че има трофей, който ние (Челси) да не можем да спечелим. Смятам, че с тима, който построяваме, със структурата, с всички млади играчи имаме късмет за всички купи. След като сме играли дружно за по-дълъг интервал от време и всеки е натрупал повече опит, мисля, че ще бъдем един от най-хубавите тимове в света ", каза Джеймс в изявление за Football Daily.

Едно от тези осем попълнения беше взетият под наем от Атлетико Мадрид Жоао Феликс, който впечатли при втория си мач, откакто беше изпъден в дебюта си против Фулъм.. Смята се, че Челси може да има предпочитание да направи договорката на португалския национал непрекъсната, до момента в който звездата на САЩ Кристиан Пулишич може да се насочи в посока извън Западен Лондон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР