Луната продължава да е в знак Лъв. Когато Луната преминава

...
Луната продължава да е в знак Лъв. Когато Луната преминава
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите днес

Луната продължава да е в символ Лъв. Когато Луната минава през този знак, хората изпитват увлечение към удоволствията, разкоша, имат потребност от боготворене и самопризнание. Дни на творчество и нараснала жизненост. Склонност към честолюбиви замисли, блян към водачество. Да не се подлага на критика никой, изключително началниците.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват.
2 лунен ден, който стартира от 07:14ч и продължава до 08:24ч на идващия ден. Този ден е за подготовка за осъществяване на идните задания. Първичният подтик се спуска на нивото на физическото тяло и го пробужда. Добър ден за недояждане и за определяне на самостоятелна диета.

Може да се дефинира кое е потребно и кое нездравословно за организма.

Спомнете си кои артикули употребявате. Това, към което изпитате омерзение, не е вашата храна. Това към което ви тегли, значи е потребно за вас. Същото предписание важи и за хората. Вие можете да почувствате с кого е нужно да поддържате връзка и кого би трябвало да избягвате.

В този ден не би трябвало да се поддавате на гнева и на изблиците на страстите, да избягвате споровете непременно. Вибрациите на деня подтикват към лакомия, по тази причина би трябвало по всякакъв начин да развиваме в себе си благотворителност и не би трябвало да съжаляваме за това, от което се освобождаваме.

В здравно отношение обърнете внимание на устата, зъбите, горната част на небцето. Болести почнали този ден не са продължителни и са без рискови последици.

Отношения – Може да стартират в фамилията промени. Ако от дълго време сте забелязали, че е време да измененията нещо, то в този момент е този миг да го предприемете, изключително що касае и другите членове на фамилията. Всякакви новости, при рационално пояснение, ще бъдат признати без противодействие и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате споровете. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време да изпробвате нови полови техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, с една дума - нещо вълнуващо.

Бизнес – 2-ри лунен ден се явява трамплин за реализиране на триумф за хората, въвлечени в областта на бизнеса. Необходимо е повишение на дейната активност. Добре концентрирайте всички сили в търсене на източник за финансиране на своя план, уточняване на проектите, създадени от преди и образуване на материална база за бъдещи планове. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията. Добре е да се подписват покупко-продажби, да се подписват договори, за определяне на нови настоятелен връзки, взимане на работа на нови сътрудници.

Подстрижка в този ден носи изгода, усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи, стабилизира мозъчното кръвообръщение. Може единствено да подравните косите си, отново е от изгода. Но доста къса подстрижка ще ви направи екстравагантни в очите на другите и те няма да ви схващат. Възможно е да зародят спорове с околните и да има взаимно неодобрение. След подстрижката в този ден, косите ви може да стартират да се навиват.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР