Луната е все още в знак Водолей. Не трябва да

...
Луната е все още в знак Водолей. Не трябва да
Коментари Харесай

Астросъвет: Внимателно анализирайте думите казани по ваш адрес

Луната е към момента в символ Водолей.

Не би трябвало да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. С другари и съидейници общувайте единствено по нужда. Уязвими са глезените. Да не се тича, да не се върви дълготрайно или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване. Отделете повече време на фамилията, децата, домашните каузи и жилището.

18-ти лунен ден, който продължава до 22:30ч.

- Енергетиката на този ден прави индивида въздържан. Нараства заплахата от попадане под непознато въздействие, да се подражава на другите и да се следват непознати мисли. Този ден може да стане ден на измами и интриги. Хората и без да желаят могат да подвеждат другите. Препоръчва се да се погледнем в профил и обективно да се оценим, да следим за своите неприятни действия и мисли, да се откажем от пустославие, нарцисизъм и илюзии.

Всичко протичащо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същина, това, което сме отработили в своя живот. Всичко, което виждаме или чуваме към себе си, ни споделя истината за нас самите. Приемайте тази информация дори да е нелицеприятна. Енергетиката на деня е слаба. Човек може и без причина да се почувства като разрушен. Да се спи малко, другояче ще се почувствате още повече разрушени.

Това е в най-лошия случай, а в най-хубавият може да изпитате приятна уязвимост. Внимателно анализирайте думите казани по ваш адрес, само че не ги приемайте в качеството им на управление за деяние. В противоположен случай ще се подадете на операцията на близките. Отделете особено внимание на здравето. Благоприятни са водните процедури. Противопоказно е пушенето и пиенето на алкохол през днешния ден. Препоръчва се вегетарианска диета. Желателно е да си устроите разтоварващ ден или да се понижи количеството на храната.

Подстрижка – Подстрижката ще усили вашата харизма, ще укрепи паметта ви и интелектуалните благоприятни условия.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят изобилен източник за нас самите. На тълкуването на сънищата би трябвало да се отдели особено внимание.

Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки желания и стремежи.

Отношения – 18-ти лунен ден може да стане доста тежък интервал за вашите фамилни връзки. Всички ще са в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и такт, с цел да не се разраснат проблемите. Всеки човек в този момент се сблъсква със своята „ тъмна” страна и на малко на брой това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на фамилията да се уедини и по-малко да се поддържа връзка. Секс – Сексът в 18-ти лунен ден може да бъде спокоен, муден и не толкоз деен. Идеален ще бъде не толкоз половият акт, колкото еротичният масаж с освобождение. Любовната игра на телата не трябва да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхнина.

Работа и бизнес –Управителите на компании би трябвало да се вгледат в своите чиновници и да отбележат, кои в действителност работят и кои единствено си придават тип, че го вършат. Не е най-благоприятното време за групов труд. Денят не е работлив интервал за бизнес, нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР