Луната е в знак Водолей, където ще остане до 23:22ч.

...
Луната е в знак Водолей, където ще остане до 23:22ч.
Коментари Харесай

Днес трябва да се отнасяте с внимание към всички дела

Луната е в символ Водолей, където ще остане до 23:22ч.

Благоприятно време за другарство с другари и съидейници. По-добре е в този момент да избягвате държавните органи и инстанции, началниците. Добре е да се занимавате с социална или креативна активност, умствена работа. В този интервал хората се стремят към цялостна и безгранична независимост и не желаят да поемат отговорности и отговорности, които я лимитират. Рутинната работа не се отразява добре. Интересите са ориентирани към новото, забавното.

Уязвими са глезените и очите. Трудно се поддава в този момент лекуването на артрити, нервната система и сетивните органи. Сега за организма е потребна водата и са неподходящи въздушните процедури. Препоръчват се физически извършения.

Луната се движи на луфт от 15:29ч до 23:22ч. В това време да не се стартират нови и значими каузи, не се предлага да подписвате контракти, да купувате битова техника, автомобил, неподвижен парцел. Подходящо за нормалните неща, за рутинна работа и за отмора.

Луната влиза в символ Риби в 23:22ч.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 11 лунен ден (започва от 15:56ч на 18 октомври и продължава до 16:29ч на 19 октомври). Символично подхожда на 1-12 градус на Лъва. Символи: корона, огнен меч, лабиринт.

Един от най-силните енергийни дни. Ден на неконтролируемата мощност. Жизненият капацитет оптимално нараства. Човек се усеща изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Тази мощ би трябвало да бъде отправена към съзидание.

Ден, в който би трябвало да се отнасяте с внимание към всички каузи. Не участвайте в рисковани мероприятия. Важни инициативи не е добре да се стартират – на загуба е. Лошо време за търговията. Хубаво е да се пътува и също да се приключва започнатото до край.

Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Бъдете деликатни при потребление на режещи принадлежности – дори рязането с нож е рисково. Падащи вилици, ножове предизвестяват за близка заплаха.

Подходящо е за начало на недояждане. Заболяванията почнали в този интервал са по-опасни за дамите. Избягвайте да се претоварвате. Може да се заемете с очистващи процедури, ликвидиране на астрала, молитвени и вълшебен дейности.

Денят е комплициран, по тази причина нощта ни дава подобаващ отдих. Сънищата нямат никакво значение.

Следва 12 лунен ден, който стартира от 16:29ч на 19 октомври и продължава до 16:59ч на 20 октомври.

Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Този ден подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушвате в своите чувства, а не да ги анализирате. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно.

Благоприятно е за другарство, за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Хубав е да се посети черква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се единствено съжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това положение за дълго.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики.

Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстригването в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Днес е 3 безоблачен ден – Повече време прекарайте вкъщи си. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети денят на околните, на занимания с домашните каузи и фамилията. Благоприятно е за брачен връзки. Добре е да създадете нещо с ръцете си. Умейте да бъдете признателни за помощ, внимание които са ви оказани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР