Луната е в знак Водолей, където ще остане до 10:12ч

...
Луната е в знак Водолей, където ще остане до 10:12ч
Коментари Харесай

Днес е мистичен ден

Луната е в символ Водолей, където ще остане до 10:12ч на 5 март.

Подходящо време за съзидание. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Нараства интереса към всичко ново, извънредно. Хората в този момент са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения и да стачкуват против това, което им е обратно. Не се предлага в този момент да се товарите с отговорности и задания. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят вашите ползи. Не би трябвало да се претоварвате с нищо. Не влизайте в спорове. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Преобладава 27 лунен ден от 05:29ч на 3 март до 06:05ч на 4 март.

Това е тайнствен ден. Време за откровения, знания и секрети. В този ден човек може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение, защото е обвързван с Нептун. Може да се появи опция и да получите всички познания, които са ви нужни, да съумеете да разберете направлението, в което би трябвало да се движите. Това може да стане като срещнете хора, попаднете на книга или филм, подочуете инцидентен диалог, които ще ви дадат всичко належащо, което да ви помогне да подобрите живота си по най-хубавия за вас метод.

Време за подготовка за нов витален стадий. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Не отхвърляйте това, което ви оферират през днешния ден. За да премине сполучливо денят, добре е да поддържате в леко и радостно положение мозъка, да избягвате напрежение и безредици. Сега хармонично се съчетават интуицията и разсъдъка. Вслушвайте се във вътрешният си глас.

Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всевъзможни заблуди, заплеснатост, по тази причина се предлагат медитации, молебствия, централизация и самоосъзнаване. Задача номер едно е да намерим себе си и смисъла на живота. Постарайте се да не зацикляте върху съответни житейски проблеми, изключително битовите.

Смята се, че пари дадени през днешния ден за щедрост, основават добра и богатства карма, която след това носи благосъстояние - духовно и материално.

Опасно е пиянството, слушането на мощна музика, да бъдете дълго време в сънено положение. Енергиен център са коленете.

Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Добре е да се заобикалят цитрусовите плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша алено вино, само че от останалият алкохол се въздържайте.

Секс - Много е значимо в основата на секса да лежи любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Покупки- Не се предлага да се купуват нови неща.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете.

Днес е 18 безоблачен ден - Празничен и радостен ден, когато всичко би трябвало да се прави с лекост и усмивка на разположение. Постарайте се да внесете в света повече естетика и наслада. Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има развлечения, игри и занимания с децата, разпределяне на дарове. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари.Избягвайте уединението. Не се претоварвайте и избягвайте тежката работа. Покупките са нежелателни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР