Луната е в знак Телец до 11:03 ч на 2

...
Луната е в знак Телец до 11:03 ч на 2
Коментари Харесай

Днес благотворителните постъпки няколко пъти увеличават благата карма

Луната е в символ Телец до 11:03 ч на 2 септември.

Търпението удивително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. При някои хора ще се следи енергиен спад, на други ще им бъде задоволително радостно и продуктивно. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка.

Хубаво е да сте измежду природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Добре е да се срещате с близки и обичани хора. Шопингът добре се отразява на душeвността. Идеално време за гурме, за кулинарни опити, за нови предписания, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими.

Доминиращ е 21-ти лунен ден, който стартира от 22:47 ч на 31 август и продължава до 23:20 ч на 1 септември. Смята се, че осъществените в този лунен ден благотворителни действия, няколко пъти усилват богатствата карма.

Символ на деня е колесницата. Енергията през този ден пробужда в индивида интензивно начало. Задвижва се Ян силата. Увеличава увереността, решителността и предприемчивостта. Само смелите ще съумеят! Денят е удобен за пътешестване, командировки, за търговия, за предприемаческа активност, рисковани дейности, покупко-продажби, а също и за групова работа, всеобщи мероприятия. Удачен ден – работата ще спори. В случай на потребност, може да разчитате на поддръжка. Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите каузи. Подходящо за взимане на виновни решения, за дейни дейности, креативен напредък и ентусиазъм, един от най-творческите дни в лунния месец.

Действията през днешния ден са лекарство за всички психически проблеми. Денят е деен, само че не би трябвало тази интензивност да се свежда единствено до физически проект. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовни практики. Препоръчва се пътешестване измежду природата в другарска компания, деен групов отдих също е удобен.

В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че имате проблеми с него точно в този момент. Причините могат да бъдат както в непотребното му натоварване, по този начин и заради продължителна физическа и духовна бездейност. В случай на заболяване не се залежавайте доста.

Човек роден в този ден е позитивен, ярък, постоянно изпълняващ дълга си по съвест, а не по обвързване. Понякога в този ден се раждат лекари от други светове.

Дадени клетви и обети получават огромна мощ в този момент, за това не е желателно да се нарушават. Не бъдете дълго време сами. Подходящо за обща фамилна работа, за фамилни разходки, за посещаване на родственици, за банкет на посетители, за срещи с другари. Хубаво е да си организирате любовни или другарски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни безредици. Ще усетите енергиен напредък. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите нападателно и да манипулирате близките.

Сексът съгласно този лунен ден би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и еднообразни полови връзки.

При Луна в Телец подхожда сетивен секс, дълга въведения, разкриване на нови ерогенни зони. Подходящо за сантиментална вечеря на свещи, с цветя, добре украсена маса, красива конюнктура, с приятна и лека музика и хубава храна.

За бизнеса е продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да съумеете да свършите доста неща. Главното е добре да планирате дейностите си, с цел да не ви разсейват дребните грижи и несъществените елементи.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни спорове пречат да се прояви креативната ви персона.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

Следва 22-ти лунен ден, който стартира от 23:20 ч на 1 септември и продължава до 23:58 ч на 2 септември.

Днес е 15 безоблачен ден – Атмосферата на този безоблачен ден е проникната от естетика и обич. Много кротичък, спокоен и ярък ден. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. В този ден постоянно стават събития, които дефинират по-нататъшната орис на индивида. Случайно запознанство, необяснима благосклонност, подписана договорка могат съществено да трансформират живота ви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР