Луната е в знак Стрелец до 07:51ч на 11 август.

...
Луната е в знак Стрелец до 07:51ч на 11 август.
Коментари Харесай

Оставете се на потока на живота, радвайте се на малките неща

Луната е в символ Стрелец до 07:51ч на 11 август. В такива дни настройката е идеалистична. Социалният и публичният живот се засилва. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е освен да се усвояват нови познания, само че и да се предава опита на другите. Засилва се склонността да се търси правдивост и да се пази правото.

Появява се блян към самопризнание, както и да се блесне пред другите със познания и качества. Пазете се от прояви на несъразмерен оптимизъм и горделивост. Ограниченията в този момент се понасят мъчно. Най-идеалното време за осъществяване на рекламни компании, презентации.

Уязвими са региона на таза, кръвоносната система. Избягвайте да натоварвате краката с ходене. Да не се преяжда и да не се натоварва черния дроб с алкохол и мазна храна.

Продължава 10 лунен ден от 15:59 ч на 9 август до 17:02ч на 10 август

Денят символизира цялостна чаша. Цялата сила, която носи нощното величие остава събрана вътре в тази „ чаша” и може да бъде употребена единствено за положителни и благи каузи. Възползвайте се от всички благоприятни условия. Плановете могат да се приведат в деяние. Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ да реализирате своите проекти. Предприемайки стъпка към вашата цел, вие към този момент не го вършиме сами, а благодарение на по-висши сили. Това е като протегната отсреща общителна, мощна ръка на галактическия асистент. Началото на всяко значимо дело може да бъде положено в този лунен ден. Добре е да се вършат огромни покупки, които усъвършенстват живота – пазаруване на апартамент, недвижими парцели, коли, бижута.

Този ден носи мощ и сила, по тази причина можете да се заемете с всевъзможни значими каузи - триумфът ви ще бъде гарантиран. Сега е време за прояви на обич. Десетия лунен ден е удобен за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Денят е обвързван с традициите, рода, фамилията, кармичната памет. Добре е да отделите повече време за родители, родственици, децата си, да се съберете цялото семейство. Може да организирате взаимен фамилен обяд. Не се предлага усамотение.

Следва 11 лунен ден от 17:02ч на 10 август до 17:59ч на 11 август

Един от най-силните енергийни дни. Жизненият капацитет оптимално нараства. Човек се усеща изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Тази мощ би трябвало да бъде отправена към съзидание. Не се предлага нито бездейност, нито да се претоварвате. Необходимо е да се прояви повече нерешителност и внимание във всички каузи. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Избягвайте рисковете.

23 безоблачен ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на дребните неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за смирение, само че и за обич. Денят е подобаващ за благородни инициативи. Не оставайте без работа, а непрекъснато бъдете заети с нещо. Подходящо за обществени мероприятия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР