Луната e в знак Скорпион до 21:01 ч. Опасен период.

...
Луната e в знак Скорпион до 21:01 ч. Опасен период.
Коментари Харесай

Започва опасен период

Луната e в символ Скорпион до 21:01 ч. Опасен интервал. През това време нараства напрежението, прочувствената неустойчивост. Конфликтните обстановки зачестяват, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ.

В такова време хората стават по раздразнителни и нервни. Заедно с това се покачва чувствителността. Без особени проблеми и загуби може да отмине този интервал, в случай че съхраните възприятието си за комизъм и подигравка, само че без да прераства в жлъч. Помнете, че в този момент и най-малката отрицателна мисъл или негативна страст нараства неведнъж. Следете своите мисли и дейности, постарайте се да мислите единствено за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Бъдете деликатни към храна със съмнителни качества. Сведете до най-малко използването на медикаменти, алкохол, гъби, артикули с изкуствени добавки. Уязвима е пикочно-половата система и дебелото черво.

Луната се движи на луфт от 12:43 ч до 21:01 ч.

В този интервал Луната “почива” и особена поддръжка на вашите начинания не би трябвало да се чака. Следователно, това е неподходящо време за всевъзможни нови и значими инициативи, за покупки, за подписване на контракти. В 21:01ч Луната минава в символ Стрелец.

2 лунен ден, който стартира от 07:37ч на 8 ноември и продължава до 08:41ч на 9 септември.

Символ на деня е рогът на изобилието. Ден за струпване на сила и осъзнаване на своите благоприятни условия. Вслушайте се в естествените ритми на 2-ри лунен ден, защото в този момент е изключително значимо да съумеете да попаднете в „ струята” и да се понесете по вълните, с цел да живеете леко, радостно и свободно. Ако от дълго време сте желали да измененията нещо, то в този момент е сполучлив момента. На този стадий ще получите всичко належащо за реализиране на своите проекти и фантазии. Има единствено една дребна детайлност. Всичко, за което предизвиква лунния ден би трябвало да стане отвън времето на празния ход на Луната, т.е. до обяд.

Не бива да допускате отрицателни страсти. Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Може да се подхващат в фамилията промени. Ако от дълго време сте забелязали, че е време да измененията нещо, то в този момент е този миг да го извършите. Всякакви новости, при рационално пояснение, ще бъдат признати без противодействие и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате споровете. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец. Ако чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек.

Да се внимава с приема на медикаменти и алкохола. Не се учудвайте, в случай че изпитате апетит и свиреп вкус. За днешния ден е изцяло обикновено. Подходящо е за недояждане и начало на диета. В облеклото предпочитайте радостните и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Бизнес – Необходимо е повишение на дейната активност. Добре концентрирайте всички сили в търсене на източник за финансиране на своя план, уточняване на проектите, създадени от преди и образуване на материална база за бъдещи планове. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията. Добре е да се подписват покупко-продажби, да се подписват договори, за определяне на нови настоятелен връзки, взимане на работа на нови сътрудници. Възможно е да зародят проблеми с документи. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи.

Секс – Според лунния ден е идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, с една дума - нещо вълнуващо. Луната обаче е в символ Скорпион и е добре да се откажете или да сте доста деликатни, защото са уязвими половите органи.

Подстригването усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. Ако се подстрижете в този ден, косите ви може да стартират да се навиват.

Днес е 23 безоблачен ден – Оставете се на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието.Недопустимо е пренебрежителното отношение към живота, а точно равнодушие, незаинтересованост, паразитизъм. Не се предлага да купувате нови движимости, тъй като бързо ще увехтеят. Сега не е време за домашна работа. Не се предлагат поправки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР