Луната е в знак Риби до 09:59ч на 22 октомври.

...
Луната е в знак Риби до 09:59ч на 22 октомври.
Коментари Харесай

Време e да творите добро, да помагате на ближните и да правите приятни изненади

Луната е в символ Риби до 09:59ч на 22 октомври.

Движението на Луната в този знак оказва изключително въздействие върху хората. Не се предлага да се занимавате с значими каузи. Подходящо време за креативните персони. Добре е да обърнете повече внимание на хората, които обичате, да ги изненадате прелестно и за сантиментални срещи. Желателно е да извършите разходка до водоем. Бъдете изборни в контактите си, не общувайте с малко познати хора. Избягвайте медикаменти (особено, в случай че са нови), алкохола и опиатите. Всичко, което извършите в този момент, ще се върне като бумеранг назад към вас с удвоена мощ.

Особено уязвими са ходилата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите комфортни и меки обувки. Не обувайте нови обувки тъкмо в този момент.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 12 лунен ден, който стартира от 16:29ч на 19 октомври и продължава до 16:59ч на 20 октомври. Време да творите положително, да помагате на ближните и да вършиме приятни изненади.

Сънищата, които се сънуват в това денонощие са леки и светли. Ще ги помните дълго след събуждането. Често в тях се съдържа отговор на въпроса, който най-вече ви вълнува. В тях са зашифровани инструкции за това какво би трябвало да измените в живота, на какво би трябвало да се обърне повече внимание. Ако въпреки всичко сте сънували мрачни сънища, не се задълбочавайте върху тях. Те не вещаят нищо неприятно.

Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Хубаво е да се посети черква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този лунен ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват.

Днес би трябвало да бъдете източник на позитивизъм и наслада, да вършиме приятни изненади на близките, да им помагате при потребност. Добре е за тези, които се занимават с меценатство. Благоприятно е за другарство, за прояви на алтруизъм и състрадание, да се оказва помощ на тези, които се нуждаят от помощ. Този ден безусловно би трябвало да премине под знака на положителните каузи и безусловната доброжелателност. Не са допустими споровете, опълчването и още повече физическото принуждение. Въпреки всичко протичащо се бъдете търпеливи и на злото, отговаряйте с положително. Не би трябвало да се ядосвате и гневите, да влизате в разногласия, да се единствено съжалявате, да плачете и да се оплаквате. Може да останете за дълго в това положение.

Този ден подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Обикновено минава спокойно и умерено. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики.

Подстригването до 17:00часа усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние. Може да посетите фризьорски салон.

Следва 13 лунен ден (започва от 16:59ч на 20 октомври и продължава до 17:27ч на 21 октомври).

Този ден се смята за неподходящ за реализация на нови планове, а всички придобивки ще бъдат сполучливи и ще донесат изгода.

Всичко, което ви заобикаля ви дава значима информация, която би трябвало да запомните. В този лунен ден би трябвало да се извлече изгода дори от неприятностите. Помнете, че дружно с проблемите ни се изпращат познания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на събитията. Вместо да се дразните на казуса, гледайте на него като добър късмет да оправите всичко по най-хубавият метод.

Сексът в този лунен ден е подобаващ за асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Трябва да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Подстригване след 17:00ч - Добър е за подкастряне, само че в случай че го извършите вие (не във фризьорски салон). Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си. Не поверявайте косите си даже на непосредствен човек. Чуждите ръце попречват асимилиране на лунната сила и значимата информация, която ви носи.

Не е удобно да боядисвате косата, нито да сменяте цвета.

Сънищата са информативни, постоянно оракулски и бързо се претворяват в действителността. Те са значими знаци на житейския път.

Днес е 4 безоблачен ден – Ден на астралното войнство, което основава нашата отбрана. Ден на битката за правото, за състрадание и отбрана на слабите и беззащитните. Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай самичък да пристигна. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Избягвайте да пишете писма в този ден.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР