Луната е в знак Рак до 21:39ч на 3 юни Настроението

...
Луната е в знак Рак до 21:39ч на 3 юни
Настроението
Коментари Харесай

 Решенията взети в този ден, могат коренно да променят съдбата

Луната е в символ Рак до 21:39ч на 3 юни

Настроението е изменчиво и несигурно. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними. Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Не е най-хубавото време за взимане на решения и недомислени дейности. Нужна ни е удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора.

Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че в тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Сега не би трябвало да се правят ендоскопски проучвания и промиване на стомаха. Кърмещите дами би трябвало да внимават за мастит. Увеличава се апетита.

Лунен календар: 4 лунен ден от 07:43ч на 2 юни до 08:39ч на 3 юни

Символ на деня е дървото на познанието. Това е денят на грехопадението на индивида вкусил от неразрешения плод. Доброто и злото участват в равни количества в този ден. Случват се и неприятни, и положителни неща. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс. Този ден способства за търсенето на изчезнали хора и движимости.

Ден, в който падат маските и всеки може да бъде забелязан в напълно друга светлина. От това, което криете в себе си и до какъв брой са чисти вашите планове, зависят резултатите в този ден.

Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в усамотение. Бъдете деликатни, защото денят е цялостен с изкушения и провокации. В никакъв случай да не се произнасят неприятни думи даже въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ. Решенията взети в този ден, могат радикално да трансформират ориста ви, по тази причина не бързайте. Избягвайте разрушителни дейности. Не би трябвало да се късат цветя, да се режат дървета.

В този ден е добре да научите нещо ново и да извлечете всичко положително от това, което виждате.

Може да почувствате лек дискомфорт. Възможни са пристъпи на потиснатост. Болестите зародили през днешния ден, могат да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс - Трябва изцяло да се посветите на обичания човек и да се опитате да прекарате повече време дружно.  Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс. Ако дамата е девствена, предлага се да не го прави за първи път тъкмо в този момент. Не правете секс с други лица с изключение на с персоналният си сътрудник. Съществува риск от заразяване със болести, излъчени по сексуален път. Децата, заченати в 4 лунен ден, са доста привързани към своите родственици и са надарени с здравомислие.

Подстрижката не е най-хубавото решение в този ден. Замислените цели и каузи могат да се провалят.

Слънчев календар – 14 безоблачен ден –  Денят е отдаден на всички страдащи души. Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се предлага да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, в това число бездомните. Хубаво е да се вършат материални проекти в този момент, да се погрижите за земните богатства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР