Луната е в знак Дева до 16:45ч на 8 март Луната

...
Луната е в знак Дева до 16:45ч на 8 март
Луната
Коментари Харесай

Не позволявайте емоциите да властват над разума

Луната е в символ Дева до 16:45ч на 8 март

Луната ни настройва на делова вълна и е елементарно да се концентрираме върху съответни цели, ставаме по-практични, рационални и трезво мислещи. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Повечето хора стартират да изпитват подсъзнателно предпочитание за поддържане на ред и непорочност в мислите, дейностите. Добро време за развиване на търговията на дребно. Благоприятен интервал за образование на децата в някакви умения и привички. Домашната работа не влиза в сметките. 

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай не се предлага разчистване на червата.

Пълнолуние в 14:42ч в символ Дева. Това време е пика на нашата интензивност, както физическа, по този начин и прочувствена. Повишава се чувствителността. Психическата активност се изостря, по тази причина креативните хора (художници, поети) получават прилив на ентусиазъм, а престъпните натури - спомагателен тласък към незаконни замисли. В този интервал не вземайте съществени решения. Възможно е да има честа промяна на настроението, остри интуиции, изключително при дамите.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 18:20ч на 7 март

Средата на лунния месец. Всички позитивни и негативни качества у индивида се усилват доста. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни. Бъдете осъзнати и не позволявайте страстите да господстват над разсъдъка. Много е значимо да се резервира успокоение, да не се спори с близки хора, в случай че държите на връзките. Хората се поддават елементарно на съблазни. Тайните могат да станат очевидни. Да се заобикалят шумни компании и места, където има скупчване на доста хора. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние. В този ден е добре да се съблюдават разпоредбите на аскетизма.

Опасен интервал, защото може по едно и също време да донесе наслада, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, до каква степен тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете успокоение и контролирайте страстите си, единствено по този начин ще избегнете неприятностите. 

Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден позитивно въздейства върху мислите. Не се предлага да се яде месо и гъби, защото вероятността от отравяне е висока през днешния ден. Здравето в този момент изисква изключително внимание, изключително при хората, които имат хронични болести (захарен диабет, заболявания на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което стартира в 15-ия ден, може да докара до съществени затруднения. Не се занимавайте със самолечение. 

Романтичните срещи е добре да се отсрочат за друго време.  Този комплициран ден, романтиката е неуместна. Периодът се характеризира с прочувствена неустойчивост. Да се уравновеси психическото положение ще оказват помощ разнообразни медитативни практики, занимания с йога.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с обич, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошаване по-късно. По-добре прескочете този ден.

Следва 16 лунен ден от 18:20ч на 7 март до 19:24ч на 8 март
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР