Луната е в секстил с Марс – Прилив на енергия

...
Луната е в секстил с Марс – Прилив на енергия
Коментари Харесай

Днес е неблагоприятно и опасно време

Луната е в секстил с Марс – Прилив на сила ни чака. Получаваме действителна опция да получим това, което ни би трябвало, само че и да изпортим работата заради раздразнителност и превъзбуда. Повишава се степента на прочувствено влияние върху другите, прави хората уверени и напористи. В любовта – подобаващ миг за самопризнание, в работата – предпочитание да се приключи започнатото.

Луната е в символ Скорпион. Опасен интервал. През това време нараства напрежението, истеричността, прочувствената неустойчивост. Често има конфликтните обстановки, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ. Помнете, че в този момент силата и най-малката отрицателна мисъл или негативна страст нараства неведнъж. Следете своите мисли и дейности, постарайте се да мислите единствено за хубаво. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Уязвими са половите органи.

Луната ще бъде единствено няколко минути на луфт – от 14:36 до 14:58ч. В този период не предприемайте нищо значимо. След това Луната минава в символ Стрелец.

4 лунен ден стартира в 10:06ч и продължава до 11:03ч на идващия ден – Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението на индивида вкусил от неразрешения плод. Това е първият от неподходящите дни - лицемерен ден. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс. Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Желателно е да останете пасивни и повече в усамотение. Ако не можете да останете сами или не ви подхожда, тогава прекарайте в фамилен кръг, само че по-добре не излизайте. Бъдете деликатни, защото денят е цялостен с изкушения и провокации.

Не би трябвало: да се потегля на странствуване, да се късат цветя, да се режат дървета. Забранено е да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ. Може да имате дейни контакти, само че се въздържайте да вземате бързи решения.

Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Отношения – Някой от околните ви, в случай че потърси съвет от вас в този момент, не бързайте незабавно да го давате. Първо огледайте обстановката от всички страни. Бързо взетите решения са огромна неточност в този миг. Търсете във всичко златната среда, намирайте взаимни отстъпки.

Секс - Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс. Ако дамата е девствена, то се предлага да не го прави за първи път тъкмо в този момент.

Сънища - Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това значи, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно позволение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР