Луна отново вдигна пушилка около себе си Чалга пеперудката, с напъни

...
Луна отново вдигна пушилка около себе си
Чалга пеперудката, с напъни
Коментари Харесай

Луна разкри истината за брака и децата си

Луна още веднъж подвигна пушилка към себе си

Чалга пеперудката, с напъни да става президент, провокира възторг от страсти в мрежата с поледните „ разкрития “ за себе си.

Тя обаче побърза да направи на пух и прахуляк слуховете, че е била омъжена за богат турчин.

„ Никога не съм вдигала брак с който и да е, с което се гордея. Говори се, че имам богат умрял мъж, турчин, за който съм била женена. Това са следващите нелепости по мой адрес “, отсече по тертипа си чалга певицата.

Шуменката нашумя и с историята, че била интимна с богат турчин, който след гибелта й оставил в завещание милиони.

Но, макар че удостовери връзката си с него, тя акцентира дебело, че не желала парите, а той ги оставил на децата си. Направила го, тъй като поискала да резервира положителните си връзки с тях, в сравнение с да се влачат по съдилища и да не се понасят.Пък и за нея не били скъпи парите, а сантименталните връзки, които изживяла с мъжа от югоизточната ни съседка.

„ За мен съчиняват също трудове, че съм живяла в Турция. В тази страна в никакъв случай не съм живяла, нито ден, единствено съм била на отмора и толкоз “, съобщи Луна.

Въпреки че отхвърля да е била омъжвана, тя пусна бомбата неотдавна, че има наследник, че даже и щерка. Не стана ясно обаче кой е бил таткото. А потребителите на нета са уверени, че това е следващата „ партенка “, която чалга динозавърката пуска, с цел да се шуми към нея.

Източник: България през днешния ден

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР