Луксозното Беемве е с 300 коня и по нищо не

...
Луксозното Беемве е с 300 коня и по нищо не
Коментари Харесай

Плачков смени раздрънкания пикап с мутренска лимузина

Луксозното Беемве е с 300 коня и по нищо не отстъпва на мутренските лимузини в София. Въпросът, който мнозина обаче си задават, е, по какъв начин е съумял Плачков да се снабди с него, написа „ Ретро”.

Актьорът не е прочут с многочислени функции, само че близки до фамилията издават, че двамата от дълго време желали да имат нова кола поради увеличеното си семейство. Така че очевидно са събрали парите и с хонорара от „ ВИП Брадър” са се уредили с новия автомобил.

Междувременно, любопитни папараци забелязали, че Плачков не вози Мариана, а не позната жена в колата. Малко по-късно атрактивна брюнетка и дете също се качват в новото фамилно возило.

Групата се среща след диалог на артиста с Христо Мутафчиев, а по-късно поела в незнайна посока. По всяка възможност по това време обичаната на екранния Левски—Мариана Попова е била заета с грижите за бебето, което преди броени дни навърши шест месеца.

Тъй като певицата се върна на работа единствено месец след раждането, с цел да зарежда фамилната хазна, на помощ в Софи пристигнали майката и тъщата на Плачков, които да анулират родителите в част от дилемите.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР