Луксозният смартфон на Samsung се предлага в ограничени бройкиGalaxy Z

...
Луксозният смартфон на Samsung се предлага в ограничени бройкиGalaxy Z
Коментари Харесай

„Златeн” Galaxy Z Flip на пазара у нас срещу 2699 лв.

Луксозният смарт телефон на Samsung се предлага в лимитирани бройки

Galaxy Z Flip вкарва нова категория при сгъваемите устройства от най-голям клас
(снимка: Samsung)

Samsung пусна на нашия пазар смарт телефона Galaxy Z Flip в цвят „ огледално златно ” на цена от 2699 лева Броят на устройствата и пазарите, на които се предлага този модел, са лимитирани.

Есклузивният телефон, за който Samsung споделя, че „ огъва ” законите на физиката, бе показан за първи път при започване на годината. Galaxy Z Flip вкарва нова категория при сгъваемите устройства от най-голям клас. Моделът със сгъваем стъклен екран към този момент е наличен в три цвята: „ огледално лилаво ”, „ огледално черно ” и „ огледало златно ”.

Galaxy Z Flip се сгъва до размера на портфейл, тъй че елементарно се слага в джоба или чантата. Когато е затворен, той е моден, стилен, с размер на дланта. Когато се отвори, размерът на екрана съвсем се удвоява до 6,7-инча. Затваря се с прелестно тракване.

Инфинити Flex екранът е с патентованото ултратънко стъкло (UTG) на Samsung, което му придава по-елегантен тип. Центрираното изрязване на екрана значи също, че няма разрез в горната част и мотив за разпръскване на погледа.

Скритата панта на Galaxy Z Flip е подкрепена от двоен CAM механизъм – дребен, само че изтънчено планиран, с цел да подсигурява, че всяко завъртане и прегъване е безпрепятствено и устойчиво. Galaxy Z Flip може да остане отворен под разнообразни ъгли, като екран на преносим компютър. Системата със скрита панта интегрира и нова технология на Samsung срещу замърсяване, която употребява найлонови нишки, с цел да отблъсква замърсявания и прахуляк.

Освен софтуерен асистент Galaxy Z Flip е и моден аксесоар
(снимка: Samsung)

Когато се разгърне, Galaxy Z Flip може да остане отворен действително под всеки ъгъл, отключвайки благоприятни условия за селфита, които демонстрират повече от света в близост, и експресивни видео чатове с Гугъл Duo – всичко това без допиране на устройството.

Flex режим, създаден от Samsung в съдействие с Гугъл, обезпечава персонализирано потребителско преживяване. Когато устройството е свободно стоящо, екранът автоматизирано се разделя на два 4-инчови екрана за елементарно ревизиране на изображения, наличие или видеоклипове в горната половина на екрана и надзор в долната половина.

Galaxy Z Flip безусловно може да стои независимо върху равна повърхнина, с цел да снима в придвижване – от групови фотоси до нощно наличие, от най-хубавия ъгъл, със свободни ръце и без да е нужен статив.

Независимо дали е затворен, стои изправен или отворен, Galaxy Z Flip не пропуща известие, позвъняване или увещание. Когато е затворен, разрешава инспекция на датата, часа и положението на батерията с един взор върху екрана на капака. Потребителят получава вести в действително време, без да разгръщаш устройството, и може да дава отговор на известие, като просто допре известието и разгъне смарт телефона.

Galaxy Z Flip се сгъва до размера на портфейл за комфортно носене в джоба или чантата
(снимка: Samsung)

Multi-Active прозорец разрешава безпроблемно осъществяване на няколко задания по едно и също време. Когато отвори Multi-Window Tray, потребителят може да добави приложенията, които желае да употребява, както и да преглежда фешън комбинации в горната половина, до момента в който пазари облеклата изпод.

Galaxy Z Flip в цвят „ оглeдално златно ” се предлага в България на цена от 2699  лева в комплект със слушалки, оповестиха от Samsung. Устройството тежи 183 грама и работи под ръководство на Android 10. Има осемядрен процесор, 8GB оперативна памет и 256GB сторидж.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР