Луиц ще обжалва дисквалификацията си за кислородната маскаГерманският алпийски скиор

...
Луиц ще обжалва дисквалификацията си за кислородната маскаГерманският алпийски скиор
Коментари Харесай

Луиц ще обжалва дисквалификацията си за кислородната маска

Луиц ще апелира дисквалификацията си за кислородната маска
Германският алпийски скиор Щефан Луиц ще апелира дисквалификацията си от гигантския слалом в Бийвър Крийк, който завоюва при започване на месеца, заяви Германската федерация по ски.,,Имах време да помисля върху всичко случило се и ще взема ограничения против дисквалификацията, тъй като считам, че тя не бе обективна “, сподели Луиц, представен от немската инфромационна организация DPA.

26-годишният скиор бе сниман да вдишва О2 сред маншовете по време на надпреварата на 2 декември, което докара до дисквалификацията му от Международната федерация по ски и успеха на австриеца Марсел Хиршер.

Германската федерация сподели по време на случая, че това е било,,глупаво решение “ от страна на Луиц и макар че кислородните маски не са неразрешени от Международната анти-допингова организация, използването им не е разрешена от Международната федерация по ски от 2016 година. Ако дисквалификацията е доказана от Международната федерация по ски, Луиц може да води случая до Спортния трибунал в Лозана. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР