Лудогорец загуби от Еспаньол с 0:1 в двубой от третия

...
Лудогорец загуби от Еспаньол с 0:1 в двубой от третия
Коментари Харесай

Еспаньол нанесе първа загуба на Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа

Лудогорец загуби от Еспаньол с 0:1 в дуел от третия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Това е първа загуба за разградчани в групата, като отстъпи и първата позиция на каталунците, които са със 7 точки.
Единственото попадение в дуела означи Кампусано още в 13`. Испанският отбор сподели по-солидна игра, като се възползва и от грешките в защитата на разградчани. Високата преса затрудни доста тимът на Станислав Генчев, изключително през първата част. Еспаньол пък доигра срещата с човек по-малко, откакто две минути преди края капитанът Хави Лопес получи втори жълт картон.
В другия дуел от групата Ференцварош победи ЦСКА в Москва, като съветският отбор е на дъното с 0 точки. Повече детайлности за дуела на Лудогорец може да видите в Sportlive.bg .
ПРЕДИ ДВУБОЯ
С представянето си в шампионата досега Лудогорец надмина всички упования. Постигна две победи - с 5:1 над ЦСКА (Москва) и 3:0 Ференцварош, които бяха много впечатляващи. Отборът още веднъж подсети за най-силните си години в евротурнирите и даде поръчка, че има огромни упоритости да продължи към 1/16-финалите.
Лудогорец има кадрови проблеми преди семейството. Защитникът Драгош Григоре е осъден и пропуща мача, а Кешеру, Горалски и Ренан дос Сантос отпаднаха поради травми. За наслада на Станислав Генчев, Антон Недялков, който се контузи по време на паузата за националните тимове, е още веднъж разполагаем.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР