Лудогорец ще разреши казуса с Каули най-късно до края на

...
Лудогорец ще разреши казуса с Каули най-късно до края на
Коментари Харесай

Казусът “Каули” приключва

Лудогорец ще позволи проблема с Каули най-късно до края на тази седмица, научи Sportal.bg . Бразилецът не взе присъединяване в първите две контроли на “орлите ” против Хановер и Заглебие, тъй като е спряган за трансфер в Панатинайкос и наставникът Анте Шимунджа тества разнообразни тактически схеми без своя плеймейкър.

Гърците обаче отхвърлят да платят желаните от разградчани 2,5 млн. евро, пробвайки се посредством разнообразни трикове да понижат фрапантно цената. Това не се харесва на родния първенец, който продължава да е безапелационен, че Каули няма да си тръгне за по-малко от въпросната сума, която е залегнала и в контракта му.

Според информация на нашата медия Каули и Лудогорец са се разбрали, че в случай че до няколко дни Панатинайкос не усъвършенства доста офертата си, то звездата на разградчани ще остане в клуба и за пролетния полусезон. Не е изключено халфът да се появи в игра за своя отбор в контролата против Динамо (Тбилиси) на 28 януари. Съществува най-малък късмет той да влезе и в инспекцията против Цървена звезда, която е на 25 януари.

Въпреки че не е играл в първите две контроли, плеймейкърът на “орлите ” тренира наедно със своите съотборници в Белек и е в положително кондиционно положение.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР