Лудогорец се класира за четвъртфиналите от турнира за Купата на

...
Лудогорец се класира за четвъртфиналите от турнира за Купата на
Коментари Харесай

Лудогорец елиминира Берое след дузпи


Лудогорец се класира за четвъртфиналите от шампионата за Купата на България след трагична победа над Берое с 5:4 след осъществяване на дузпи. Редовното време на „ Лудогорец Арена “ приключи при резултат 1:1.

Иначе двата отбора изиграха забавен и динамичен дуел. Беройци откриха резултата в 24-ата минута след попадение на Камен Ханджиев. Централният защитник на старозагорци се разписа, засичайки с глава центриране от корнер на Антон Карачанаков.

12 минути по-късно домакините съумяха да изравнят от дузпа. Вкаралият за Берое Ханджиев фаулира в наказателното поле Густаво Кампаняро и основният съдия сподели бялата точка. Именно пострадалият се зае с осъществяването, като ударът му попадна в задачата за 1:1.

До края на мача разградчани владееха топката, до момента в който „ зелено-белите “ разчитаха на бързи контраатаки. След като резултатът остана неизменен през постоянните 90 минути, по правилник последваха две спомагателни полувремена по 15 минути.

В продълженията домакините на два пъти можеха да стигнат до надвит гол, само че гредата се оказа финален асистент на Душан Перниш след ударите на Марселиньо и Мисиджан.

В последна сметка спечелилият в този мач трябваше да бъде излъчен след осъществяване на дузпи. При ударите от бялата точка домакините бяха по-точни и стигнаха до успеха с 4:3. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР