Лудогорец потвърди новината на Sportal.bg от по-рано днес, че шампионите

...
Лудогорец потвърди новината на Sportal.bg от по-рано днес, че шампионите
Коментари Харесай

Лудогорец потвърди за кондиционния спец от Атлетико Мадрид

Лудогорец удостовери новината на Sportal.bg от по-рано през днешния ден, че първенците са взели кондиционния експерт на Атлетико Мадрид Иван Диаз.
Ето какво оповестяват " орлите ":
" Лудогорец направи извънредно сериозна крачка за развиването на спортно-техническия развой. Клубът притегли кондиционен експерт от екипа на Диего Симеоне в Атлетико (Мадрид). Това е Иван Рафаел Диаз, който през последните 12 години непроменяемо работи за сегашния първенец в шампионата Лига Европа. Роденият през 1978 година треньор е натрупал опит още в Реал (Мадрид) и Хетафе. Българските фенове на футбола, които наблюдават представянето на Атлетико (Мадрид), са виждали последно Иван Диаз да води загрявката на тима преди началото на финала в шампионата Лига Европа против Марсилия на стадиона в Лион на 16 май 2018 година
Заедно с привлечения неотдавна шотландски кондиционен треньор и експерт по спортни науки Йън Кол Диаз ще се грижи за кондиционната подготовка на ПФК Лудогорец. Целта на инвестицията с привличането на високо квалифицирани експерти, е да се усъвършенства кондиционният потенциал на тима за повишение на конкурентоспособността в мачовете от европейските клубни шампионати. Иван Диаз ще се причисли към щаба на Димитър Димитров за началото на лятната подготовка идният понеделник ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР