Лудогорец и ЦСКА излизат днес за втория мач помежду си

...
Лудогорец и ЦСКА излизат днес за втория мач помежду си
Коментари Харесай

"Лудогорец" срещу ЦСКА: втори епизод от мачовете с висок заряд

Лудогорец " и ЦСКА излизат през днешния ден за втория мач между тях за седмицата. Срещата още веднъж е в Разград, като стартира в 17.15 ч.

След триумфа си в сряда в четвъртфинала за Купата на България, алените ще опитат да употребяват психическото си преимущество, с цел да останат в разногласието за купата.

Мачът мъчно може да се дефинира като решителен за разногласието за купата, само че изходът от него ще е от голямо значение. " Лудогорец " е отпред с три точки преднина и при възможен триумф осем кръга преди края ще е в отлична позиция за продобиване на осма поредна купа. При всеки различен резултат ЦСКА ще получи прилив на сила и ще усили опциите си за прекъсване на хегемонията на състава от Разград.

Червените към този момент нанесоха тежък удар по " Лудогорец ", защото освен го отстраниха за купата, само че и го надиграха - нещо, което рядко се вижда против първенците.



Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев съобщи, че е подготвил футболистите си за мача. " Единият мач за купата мина, ние сме удовлетворени, играхме доста мощно и постигнахме задачата. Този мач към този момент остава в историята и от два идни мача против " Лудогорец " остава да се изиграе един. Това към този момент е плейоф против главния ни съперник, тъй че безусловно всичко е действително. Целта не се трансформира. Онзи ден споделих – от двата мача най-съществен беше първият. Сега него го няма, тъй че остава идващият, който не е по-маловажен мач за нас ", сподели Пенев.

Надеждите му са, че дуелът ще се реши от футболистите, като изрази недоволството си от съдийството в предния мач.

Колегата му Стойчо Стоев съобщи след загубата в сряда: " Всеки интелигентен човек си взима поучения, нямам доверие да се сме от другата категория. Ние сме имали сложни моменти. Въпросът е по какъв начин ще излезем от тях ".

И в двата състава има осъдени играчи - за " Лудогорец " няма да играят Яцек Горалски и Сисиньо, а ЦСКА ще е без Жанио Бикел.

Фотогалерия: Триумфът на ЦСКА в първия огромен двубой с "Лудогорец " >

От " Лудогорец " приканиха последователите си да преглътнат провалянето от преди три дни и да поддържат тима. " Всяка загуба е неприятна и е изцяло разбираемо вашето отчаяние от сходен резултат. Днес (четвъртък) е ден за равносметка и възобновяване. Бъдете сигурни, че " Лудогорец " има умел треньорски щаб и калени в борби футболисти. Те ще създадат всичко належащо, с цел да реализиран основната цел – шампионската купа на България. Благодарим ви за поддръжката през вчерашния ден и ви чакаме още веднъж на стадиона в събота ", се споделя в обръщението в уеб страницата на клуба.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР