Лудогорец и Левски изиграха мач на високо ниво за родните

...
Лудогорец и Левски изиграха мач на високо ниво за родните
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Лудогорец и Левски направиха страхотен мач, ЦСКА трудно ще догони орлите

Лудогорец и Левски изиграха мач на високо равнище за родните стандарти. " Сините " демонстрираха, че не се тормозят от първенците и, макар провалянето с 1:2, дадоха поръчка за сериозен отпор в борбата за Купата на България, където жребият опълчи двата тима на полуфинал. " Мач Телеграф " се свърза с някогашния треньор и на двата тима Стойчо Стоев, който показа по какъв начин е видял мача и какво чака да се случи в борбата за край във втория по мощ шампионат у нас.

" Стана един прекрасен мач при отлични условия за игра. И двата тима се надиграваха. Лудогорец има повече класа в състава си, само че представянето на Левски беше в действителност на доста положително равнище.

Не бих споделил, че осемте точки задатък на върха крият някакви опасности за разградчани. Намаляха мачовете в Първа лига и към този момент доста мъчно ЦСКА може да ги настигне. Те не демонстрират това лице, което се чака от тях и не мисля, че ще стопят разликата с първия. Не бих споделил, че Анте Шимунджа и тимът му ще си разрешат кой знае какви промени в състава до края на сезона. Вероятно ще има ротации, само че това зависи и от противника, против който ще се изправят в даден мач. В Лудогорец има огромна дълбочина и даже да се даде късмет на играчи, които не са играли толкоз постоянно през сезона, това няма да се почувства.

Рано е да се каже дали Левски ще се намеси другата година в борбата за купата. Определено " сините " демонстрираха положително лице, само че има още доста мачове до края на този сезон и би трябвало да бъдат непрекъснати. Важно е за клуба да държи равнището и последователно да израства ", показа Стоев.
 Стойчо Стоев: Много неща в Левски се усъвършенстваха, тимът върви добре
Стойчо Стоев: Много неща в Левски се усъвършенстваха, тимът върви добре

" Ясно се вижда стилът на Мъри в Левски "

" В борбата за Купата сред тези два тима ще са доста по-различни мачовете. Различна ще е даже настройката у състезателите. Когато се играе в два мача, може да си позволиш да бъдеш по-внимателен в първата среща да вземем за пример и да оставиш развръзката за втората среща на " Георги Аспарухов ". Там е ясно, че и публиката ще е зад тима и ще поддържа любимците си. Това е доста значим фактор, който в допълнение стимулира футболистите. Различни мачове са тези за Купата на България и тези за шампионата и методът на игра ще бъде напълно друг от страна и на двата тима. Ще има доста тактически конфликти в тези срещи. Не бих споделил, че в този стадий на шампионата има любимец.

Илиян Стефанов направи добър дебют като титуляр. Той е младеж на отбора и изцяло основателно се върна на " Герена "!

Лудогорец победи с класата, която има. Такива мачове нормално се вземат решение по този метод, само че Левски се показа също на високо равнище ", съобщи Стоев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР