Лудогорец е спечелил изключително трудна титла, но е изпълнил целта

...
Лудогорец е спечелил изключително трудна титла, но е изпълнил целта
Коментари Харесай

Петев си пожела "Лудогорец" да изглежда по различен начин от новия сезон

Лудогорец " е спечелил извънредно сложна купа, само че е извършил задачата си. Това умозаключение направи треньорът на първенците Ивайло Петев след.

В последния кръг отборът от Разград победи " Черно море " с 1:0 и приключи с точка пред ЦСКА.

Според Петев, който пое тима преди три месеца, на четири точки зад алените, тимът му е заслужавал.

" Първо, аз желая да благодаря на нашите притежатели - Кирил и Георги Домусчиеви, за доверието, което ми дадоха в сложен миг за " Лудогорец ". За мен беше най-важното да спечелим шампионата. Честитя на момчетата, които се подобряваха във всяка една подготовка и заслужихме трофея. Аз им благодаря и те си свършиха работата по най-хубавия метод ", сподели Петев.

Той съобщи, че тимът ще би трябвало да наподобява по доста по-добър метод през новия сезон.

" Нашата работа е такава на треньорите, че би трябвало да се приспособяваме бързо. Направихме един доста добър колектив и добра симбиоза сред треньори и играчи. Естествено, че ние би трябвало да изглеждаме доста по-добре, само че за мен е е значима мотивацията им в тренировките. При всички положения ще се подобрим ", сподели още треньорът.

Той удостовери, че нападателят Игор Тиаго ще напусне. " Трябва да вземем на негово място човек. Ще търсим усъвършенстване във всяка линия, само че това е отворен развой и би трябвало да реагираме ".



Директорът Козмин Моци пък дефинира купата като най-тежката, само че и сладка.

" Борбата беше до дъно. Моето персонално мнение е, че нашия тим заслужава купата. Не желая да разтварям тематиката, че сме играли един полусезон повече от другите тимове. Всичко се промени към положително след идването на Ивайло Петев. От на следващия ден започваме да мислим и да приказваме с треньора от какво има потребност и да се опитаме да го осигурим ", разяснява някогашният бранител.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР