Лудия репортер Даниел Петканов ще дарява една десета от хонорарите

...
Лудия репортер Даниел Петканов ще дарява една десета от хонорарите
Коментари Харесай

Даниел Петканов взе решение, с което очарова всички

Лудия кореспондент Даниел Петканов ще подарява една десета от хонорарите си, изкарани посредством инфлуенсърство, за щедрост. Това съобщи самият той в първите дни на 2022 година

Мъжът до модела Алекс Петканова театралничи пред камерата с редица надписи. От тях излиза наяве, че водещият на " България търси гений “ ще посвети на добра идея 10% от парите, изкарани посредством платени реклами, написа varna24.bg.

Коя самодейност счита да поддържа Петканов не бърза да издава. Каузата си той счита да разкрие в края на актуалната година, като до това време ще събира въпросната сума за подаяние.

Последователите на Лудия кореспондент побързаха да го поздравят за жеста, въпреки всеобщото мнение в мненията да е, че парите, изкарани от инфлуенсърство са изкарани повече от почтено и авторитетната онлайн персона не дължи каквото и да е.

" Парите, които получаваш от реклами са си твои. Изработил си си ги! Няма потребност да доказваш на никого от нас - аудиторията, която те следи, къде си ги дал, дарил и така нататък Иначе отлично! “ и " Много хубава концепция! Трябва да се научим да оказваме помощ на другите, освен да мислим за себе си! “ са единствено част от отзивите на почитателите. Други пък напомнят на любимеца си, че е изразходил прекомерно доста хартия, с цел да направи своето известие.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР