Ловеца на бежанци Динко е дал 5000 лева на фолкпевицата

...
Ловеца на бежанци Динко е дал 5000 лева на фолкпевицата
Коментари Харесай

Динко даде 5000 лева на Дебора

Ловеца на бежанци Динко е дал 5000 лв. на фолкпевицата Дебора, с цел да направи последната си ария, написа в. "България Днес ".

Мачото броил парите на брюнетката изцяло безплатно, защото изпитвал мощни благосклонности към нея. Двамата се сближиха около присъединяване им в последното издание на "Биг брат " и продължиха да имат връзки и след предаването.

"Динко доста си я хареса. Когато Дебора беше в болница, той беше единственият от съквартирантите, който й се обаждаше, с цел да я чуе по какъв начин се усеща. Само той отиде персонално до болничната й стая, с цел да се увери, че положението й се усъвършенства. След това продължиха да се чуват постоянно и да си приказват по телефона ", описаха пред вестника близки на двамата.

При един от диалозите Дебора споделила, че приготвя нова ария, и тогава лампичката в главата на Динко светнала, че може да помогне на изпълнителката. Той й дал сериозната сума, с цел да осъществя плана си. В знак на признателност Дебора го поканила да взе участие във видеоклипа към парчето, което е отдадено на злобарите, унищожили я от рецензии след присъединяване й в риалити шоуто. В текста на песента е включен и паметният лаф "дърто чукало ", който Ловеца на бежанци използваше в къщата.

През последните седмици настойчиво се приказва, че Динко и Дебора са повече от другари и имат интимни връзки, само че няма безапелационни доказателства, че това е истина, и информациите остават в областта на слуховете.

След като прекара близо месец в неврологията на столична болница, певицата посреща новата година като напълно нов човек. Риалити героинята се усеща като преродена. Дебора към този момент не получава паникатаки и от дълго време е не запомнила за чашката. Близки до певицата описват, че към този момент повече от два месеца фолкфурията не е близвала никакъв алкохол, а паникатаките към този момент са в предишното. Още от началото на годината Дебора възобнови клубните си участия и последователно се връща към естествения метод на живот.

Фолкпевицата беше мощно разочарована, че в предаването я изкараха алкохоличка, а изпиването на няколко чаши изясни с това, че желала да пребори терзанието си от влизането в къщата на "Биг брат ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР