Ловеч. Народният представител от ГЕРБ - Ловеч Иван Миховски и

...
Ловеч. Народният представител от ГЕРБ - Ловеч Иван Миховски и
Коментари Харесай

Ловеч: Народният представител Иван Миховски и председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев участваха в информационна среща в Угърчин

Ловеч. Народният представител от ГЕРБ - Ловеч Иван Миховски и водачът на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев участваха в осведомителна среща в Угърчин. Тя бе проведена от регионалния шеф Георги Терзийски в границите на информационната тактика на България за председателството на Съвета на Европейски Съюз и във връзка 10 години от участието на страната ни в Алианса, оповестиха от пресцентъра на партията . Благодарение на отличната организация на кметския екип на Станимир Петков (ГЕРБ), жителите на Угърчин имаха опция да се срещнат с целите на страната ни за европредседателството и дружно с гостите си разясниха изгодата от участието на страната ни в Европейски Съюз.
Терзийски показа любопитна информация за идното от 1 януари председателство, като подчертава на девизът „ Съединението прави мощ “. Той показа целите на България и разясни ролята на страната ни в интернационален проект.
„ Председателството на Съвета на Европейски Съюз е сложна и виновна задача, която ще бъде съвършено изпълнена от България. Българското държавно управление работи интензивно по поставените цели и както до момента страната ни ще бъде позиционирана по най-хубавия метод в дневния ред на Европа. Това има голямо значение и за по-нататъшното сполучливо развиване на районите, което вълнува и жителите на Угърчин “, сподели пред угърчинци Георг Георгиев, който е и заместник-министър на външните работи. Той описа за работата на страната през първите шест месеца на тази година, като акцентира напъните на държавното управление за стабилността в страната.
„ Има сили, които се пробват да провалят тази непоклатимост на страната ни, да провалят напъните ни за това значимо и отговорно председателство, което е първо за България. В момента страната ни е постоянна във всяко отношение и всички тези опити да се дестабилизира имат извънредно пагубно въздействие за развиването ни “, разяснява националният представител от ГЕРБ-Ловеч Иван Миховски.
След деловата част поданици и посетители се любуваха на фолклорни осъществявания на самодейци от локалното читалище.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР