Лошото момче на италианския футбол Антонио Касано се сблъска на

...
Лошото момче на италианския футбол Антонио Касано се сблъска на
Коментари Харесай

Касано към Уанда: Икарди трябва да се разбере с Интер

Лошото момче на италианския футбол Антонио Касано се сблъска онлайн с Уанда Нара в предаването Tiki Taka, където брачната половинка и сътрудник на Мауро Икарди работи като анализатор. Касано посъветва Нара да убеди някогашния капитан на Интер да се разбере с клуба и да доиграе сезона, тъй като грандът от Милано има потребност от нападателя, а нападателят има потребност от поле за изява.

Caso #Icardi, il consiglio di #Cassano: 'Si chiarisca nello spogliatoio. A giugno...' https://t.co/zbeKibidqL pic.twitter.com/nf2Xtvjj27
— calciomercato.com (@cmdotcom) 25 февруари 2019 година
“Интер играе за третото място, до момента в който чака Икарди… Отборът се нуждае от неговите голове. Той би трябвало да влезе в съблекалнята и да се разбере със своите съотборници, с цел да продължат дружно до юни. Казвам това като интерист и човек, който се е забърквал в доста каши. Той би трябвало да приказва с тези, които имат проблем с него. Да си свидлив ръцете и каквото ще става, дано става след юни. Ако бях на мястото на Икарди и бяха лишили капитанската ми лента, щях да полудея, само че Икарди не би трябвало да остава без тим до юни”, стартира Касано.

Safe to say we never thought we'd see Cassano of all people dishing out advice about professionalism https://t.co/7NYV9fgTYV
— EiF (@EiFSoccer) 25 февруари 2019 година
“Нито клубът, нито Спалети са луди. Има някакъв проблем в съблекалнята и това е видно. Те би трябвало да се схванат за положителното на Интер”, добави някогашният нападател на " нерадзурите ".

В отговор на думите на Касано Уанда Нара отговори по този начин:

“Престанете с тези нелепости. Той не е направил нищо и не би трябвало да се извинява на никого. Всеки ден той върви на физиотерапия и влиза в съблекалнята. Това е просто кино”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР