Лоша болест, по-страшна от рака ке обезлюди света… Европа ще

...
Лоша болест, по-страшна от рака ке обезлюди света… Европа ще
Коментари Харесай

Баба Ванга предсказала пандемията: „Лоша болест ке обезлюди Европа“

„ Лоша болест, по-страшна от рака ке обезлюди света… Европа ще бъде обезлюдена, когато котките стартират да изчезват. Ще има, хората ще почнат да мрат като мухи. Ще падат по улиците без забележима причина. Ще бъдат наранени дробовете, сърцето… “, това предсказване прави баба Ванга преди доста години.

Според нейни близки тогава пророчицата е видяла ужаса от пандемията от ковид, написа lupa.bg. Тя говорила за незнайна болест, с която ще се сблъскат хората. Щели да я донесат в Европа от Изтока.

Предсказанието е било съответно за 2020 година тогава ня е споделила, че популацията на Европа ще стартира да понижава. А през интервала 2020 до 2025 година популацията ще намалее доста.

Ванга планувала, че експертите няма да могат да основат ваксина против това заболяване, че и хора ще умрат. Ясновидката обаче, твърдяла, че в Русия от дълго време било основано лекарство против подлата болест. Нарекла го „ огнена вода “, като отбелязала, че то би трябвало да се приема вътрешно, а в неговата основа ще лежи дестилат от сибирски кедър.

България ще се оправи, когато Сирия ке падне

Това е друга интерпретация на предсказанието на Ванга, което тя е направила преди към 40 години. Пророчицата споделила това в отговор на въпрос – когат ще се оправи България. През миналите години думите й останали неразбираеми, защото никой не могъл да разтълкува какво има поради с рухването на Сирия. Днес обаче пророчеството добива голям смисъл и ненапълно – изясненост. Донякъде, тъй като липсват детайлности за това, по какъв начин тъкмо ще се оправи България откакто падне Сирия. Все отново тя е говорила за Трета международна война, за атомно оръжие, за обезлюдяване на съвсем целият европейски континет, за ужасни заболявания и така нататък

Общото сред интерпретациите на това знамение, е че след Третата международна война настава дълъг мир и човечеството се трансформира към положително. Религиите ще се обединят, мирът ще се откри на Земята, хората ще схванат за съществуването на духовния свят. Ракът ще бъде надвит…

През 2050 година индивидите ще пътуват до други светове със скорост, 10 пъти по-голяма от светлината. През 2125 година хората за първи път ще се срещнат с извънземните. Те са се настанили на Земята преди доста години и живеят измежду нас добродушно и безшумно. През 2371 година две слънца ще се сблъскат и ще настане международен апетит. 5070 година настава края на света, пророкува още Ванга.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР