Локомотив (София) записа равенство 2:2 в последната си контрола на

...
Локомотив (София) записа равенство 2:2 в последната си контрола на
Коментари Харесай

Локо (Сф) изпусна победа заради дузпа в 90-ата минута (РЕЗУЛТАТИ)

Локомотив (София) записа тъждество 2:2 в последната си контрола на турска земя против сръбския Спартак (Суботица). “Железничарите ” бяха несъмнено по-добрите на терена, като това бе най-видимо през втората част от дуела.

Още в самото начало на срещата Суботица получи правото да извърши дузпа. След една от първите офанзиви на сърбите Александър Любенов спъна Райович и съдията уточни бялата точка. С осъществяването се нагърби Срецкович, който без проблем съумя да вкара за 1:0 в 9-ата минута.

Стойчо Атанасов пусна прекрасен пас към Симеон Славчев, който се бе освободил отдясно. Бившият халф на Левски пое добре и от дребен ъгъл стреля, с цел да прониже вратата на сръбския отбор и да вкара за 1:1.

В 70-ата минута Локомотив справедливо излезе напред в резултата. Селсо Рапосо получи отдясно и центрира добре в наказателното поле, където откри Пинсон. Фланговият нападател съумя непосредствено от въздуха да засече кълбото и да вкара от близка отдалеченост за 2:1.

В 90-ата минута вратарят Спартак получи право на още една дузпа. Вратарят Дамян Дамянов съумя да улови изстрела, само че основният арбитър реши наказателният удар да бъде пребит, като сподели и червен картон на Кацаров. Гола вкара Джурасович.

Други резултати:

Черноморец – Черно море 0:3

Ботев (Враца) – Феризай (Урошевац) 3:2

Спортист (Своге) – Пирин (Гоце Делчев) 3:0

Марица – Раднички (Крагуевац) 0:1

Етър – Кюстендил 5:0

Литекс – Янтра 1:1

Пирин (Благоевград) – Септември (София) 6:0

Несебър – Созопол 1:2

Септември (Симитли) – Марек 1:1

Беласица – Миньор (Перник) 0:1

Спартак (Варна) – Раднички (Ниш) 0:1

Хебър – Ротор (Волгоград) 2:4
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР