Локомотив София удари Ботев ва суперскъпия му нов стадион с

...
Локомотив София удари Ботев ва суперскъпия му нов стадион с
Коментари Харесай

Пълна трагедия на 70 милионния Колеж

Локомотив София удари Ботев ва суперскъпия му нов стадион с 2:0 в мач от групата на „ Лигата на конференциите “ в efbet Лига.

Попаденията за столичните железничари бяха дело на Карлос Франса и Станислав Костов.

С тази победа Локомотив София остава 9-и с актив от 41 точки, до момента в който Ботев резервира 10-а си позиция с 32 пункта.

В 8-а минута столичните железничари опънаха мрежата на канарчетата, откакто Георги Аргилашки позволи груба неточност и изпусна топката, а Алан Диаш съумя да вкара кълбото в опразнената врата.

Съдията реши самичък да прегледа обстановката и реши, че има нарушаване против стража на Ботев, а попадението бе анулирано.

Малко по-късно Красиан Колев извърши директен свободен удар наоколо до противниковото наказателно поле, като полузащитникът реши да стреля непосредствено, а топката се отби от напречната греда. Късмет за Локомотив София!

В 27-а Селсо Рапосо насочи центриране с десния крайник в наказателното поле, а Давид Малембана стреля с глава, само че топката профуча настрана от дясната греда на Георги Аргилашки.

Секунди по-късно Антонио Вутов центрира от последвалия ъглов удар, а Божидар Кацаров насочи удар с глава, само че стражът на Ботев бе добре пласиран и съумя да улови.

В 45-а Вутов подаде към Карлос Франса, който овладя и преодоля ужасно Виктор Генев, а нападателят мина около Аргилашки, с цел да означи на опразнената врата и да открие резултата – 1:0 за Локомотив София.

В 56-а Антоан Бароан бе добре изведен в наказателното поле и насочи удар по диагонала, само че Бабукар Гайе са намеси и мазета в корнер.

От последвалия ъглов удар Ван Хертъм отклони към Бароан, като нападателят още веднъж стреля, само че стражът на Локомотив София отново съумя да реагира.

Секунди по-късно Мартин Секулич овладя топка в противниковото наказателно поле и опита техничен удар, само че Гайе избави атрактивно с една ръка.

Само корнер за Ботев!

Канарчетата бяха близо да се вълнат в мача, откакто Антоан Бароан и Красиан Колев размениха двойно подаване, а ударът на последния срещна напречната греда след получилия се рикошет. Късмет за Локомотив София!

В 70-а минута Мартин Секулич замени отлично двойно подаване със собствен съотборник, след което насочи мощен удар с десния крайник, само че Бабукара Гайе още веднъж реагира великолепно и мазета в корнер.

В 74-а минута Самюел Супрайен не съумя да пресече добре подаване в наказателното поле и Станислав Костов връхлетя върху топката, като шутира, само че централният бранител блокира първичния опит.

При добавката обаче нападателят не сбърка и вкара топата във вратата на Ботев – 2:0 за Локомотив София.

Секунди по-късно Роеи Херман показва страхотна техника наоколо до противниковата врата, а най-после стреля мощно с десния крайник, само че Гайе съумя да реагира и мазета в корнер.

До края на срещата Ботев опитваше да затрудни Локомотив София, да нападна и да притиска противниковата врата, само че по този начин и не съумя да доближи до попадение.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР