Локомотив (София) посреща Спартак (Варна) в първия 1/8-финал за Купата

...
Локомотив (София) посреща Спартак (Варна) в първия 1/8-финал за Купата
Коментари Харесай

Дончич: Локомотив иска финал за Купата на България

Локомотив (София) посреща Спартак (Варна) в първия 1/8-финал за Купата на България от 14:00 часа. Победителят ще се изстреля към четвъртфиналната фаза, а столичните " железничари " са устремени да продължат напред. Треньорът на червено-черните Данило Дончич няма да може да разчита на извиканите в другите национални гарнитури - Бубакар Гай, Стив Траоре и Валентин Николов, а с травми са Стефан Ламбез и Красимир Милошев. Капитанът е с лека контузия, само че съвсем несъмнено ще бъде непокътнат за идния на 27 ноември дуел с Левски в шампионата.

" Ще подходим оптимално съществено против Спартак Варна. Знаем качествата на съперника и добре ги анализирахме. Винаги тимове от Втора лига желаят да се потвърдят и имат искания да се показват добре против отборите от елита. А и видях, че упоритостите им са тъкмо такива преди мача и ще заложат на главните си футболисти, като няма да пестят сили. Ние също ще го създадем. Надявам се с добра игра да победим и да продължим в идната фаза на шампионата. Трябва да се абстрахираме от прогнозите за времето. Теренът ни сега е в доста положително положение, само че в случай че е правилно, че температурите ще са доста ниски и непрекъснато ще вали, ще смъкна качеството на дуела. Мисля, че изискванията са идентични за двата тимове и който по-добре и бързо се приспособява, ще има дребна преднина ", съобщи Дончич пред " Тема Спорт ".

" Локомотив София не се разграничава от другите тимове и задачата ни, в случай че е допустимо, е да стигнем до финала. Но няма да е елементарно, всеки има това предпочитание. Ако продължаваме да играем по този метод, както против Локо Пловдив, може да го създадем. На " Лаута " нямахме шанс, само че нека против Спартак той е на наша страна. Играем пред публиката ни, желае ми се да продължим с положителната серия от представяния и да се поздравим с хубава победа, с цел да вдигнем самочувствието на футболистите преди значимия дуел с Левски в шампионата ", добави още той.
 Локомотив (София) пуска скъпи билети за Левски
Локомотив (София) пуска скъпи билети за Левски

По 20 вместо 12 лв. ще костват пропуските
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР