Локомотив София победи Ботев Враца с минималното 1:0 в среща

...
Локомотив София победи Ботев Враца с минималното 1:0 в среща
Коментари Харесай

Локо Сф измъкна трите точки срещу Ботев Вр

Локомотив София победи Ботев Враца с минималното 1:0 в среща от 23-ия кръг на efbet Лига. Попадението за " железничарите " бе дело на Октавио от дузпа, а няколко минути по-късно и Семерджиев откри мрежата, само че след намесата на ВАР, голът не бе зачетен. Десетина минути преди края на срещата Кацикас бе изпъден, откакто събори Фераресо в наказателното поле. Юлиан Ненов обаче не можа да се възползва от отсъдената дузпа и по този начин резултатът се резервира в интерес на отбора от Надежда, който прибра трите точки.

С успеха отборът от столичния квартал Надежда дръпна с три пункта пред своя пряк съперник за оцеляване в елитната ни дивизия и към този момент е с 22, до момента в който гостите имат 19 в актива си на предпоследната позиция.

Преди да са минали 10 минути игра, Симеон Славчев направи двойно подаване със собствен съотборник и след това " загърби " няколко индивида от врачани, само че ударът му срещна гредата над Костов. Две минути по-късно още веднъж халфът се озова на чудесна позиция, само че изстрелът му с глава от няколко метра не откри очертанията на вратата на гостите.

След положително центриране на Октавио отляво, Митков не можа да насочи топката с глава от броени метри. Минути по-късно се откри втори късмет пред Митков. Нападателят стреля, откакто се пребори с защитник на гостите, само че не бе задоволително прецизен.

Малко след изминаването на половин час игра Октавио бе съборен от Валери Христов в наказателното поле, а минута по-късно самичък се нагърби с осъществяването на дузпата и бе безмилостен за 1:0.

Няколко минути по-късно нова неточност на Валери Христов докара до попадение. Семерджиев означи с прекрасен удар, само че след намесата на ВАР, основният арбитър Георги Гинчев анулира гола.

Пет минути след началото на втората част, Рапосо опита забавно воле от дъгата на наказателното поле, само че Костов се намеси добре. Следващите минути не предложиха нещо забавно, преди в 73-ата влезлият от скамейката Фасе стреля след благополучен рикошет, само че Любенов бе на добра позиция и нямаше никакви усложнения.

В 81-ата минута Йоргос Кацикас събори в наказателното поле Диего Фераресо. Главният арбитър Георги Гинчев изгони гръка, само че от 11-те метра Юлиан Ненов не съумя да преодолее Александър Любенов.

В последната минута Фасе имаше късмет да изравни, само че ударът му мина настрана от левия непряк дирек на Любенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР