Локомотив (Пловдив) гостува на Копенхаген в мач-реванш от третия квалификационен

...
Локомотив (Пловдив) гостува на Копенхаген в мач-реванш от третия квалификационен
Коментари Харесай

Локомотив излиза за подвиг срещу Копенхаген

Локомотив (Пловдив) гостува на Копенхаген в мач-реванш от третия квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите. Срещата на стадион " Паркен " стартира в 21:00 часа.

Първият дуел приключи 1:1 и " смърфовете " имат действителни шансове за продължение напред. Припомняме, че правилото за гол на непознат терен отпадна.

Треньорът на Локомотив Александър Тунчев показа, че тимът му няма какво да губи в този мач.



" Винаги има шансове. Да, те са любимец в мача, само че ние ще създадем всичко допустимо да ги отстраним. С оглед на първия мач, може да съжаляваме ненапълно, че не успяхме да победим. Със сигурност успеха им против Брьондби ще донесе самочувствие и убеденост. Ние пък имахме потребност от отмора, с цел да съберат сили футболистите ", съобщи Тунчев.
 Димитър Илиев: Давам 5 загуби в шампионата за знамение в Копенхаген
Димитър Илиев: Давам 5 загуби в шампионата за знамение в Копенхаген

" Ние за жалост не сме изключително безапелационни при гостуванията, само че се надяваме да променим това "

Младият експерт няма да може да разчита само на санкции Айнъв Иванов, до момента в който за Лукас Салинас ще се взема решение преди мача дали ще бъде разполагаем.

Треньорът на датчаните Йес Труп ще би трябвало да се оправя без контузения Овиедо. В скоро време Копенхаген ще разгласи и входящ трансфер.

" Лъвовете " са се договорили с Брага за южноафриканския национал Лутър Сингх. Датчаните ще броят 1.5 млн. евро за офанзивния футболист.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР