Локомотив е само на две крачки от мечтата. Купата на

...
Локомотив е само на две крачки от мечтата. Купата на
Коментари Харесай

Две крачки до мечтата: Голямата черно-бяла радост ВИДЕО

Локомотив е единствено на две крачки от фантазията. Купата на България е единственият трофей, който към момента липсва във витрината на железничарите. Тази вечер Димитър Илиев и съотборниците му приближиха черно-бялата общественост до бленувания успех този шампионат. Първата крачка е единствено дребна, защото Митко и момчетата безусловно разпилаха Септември, и единствено чутовна нелепост може да ги лиши от край. Голямото предизвикателство ще е на 15 май!
Тази дата е емблематична в историята на Локомотив. Точно преди 15 години на стадион Българска войска златните момчета на Едуард Ераносян бяха коронясани с единствената до в този момент в клубната история шампионска купа.
Три петилетки по-късно Димитър Илиев и компания ще водят борба за историята на 300 метра от Армията - на Националния стадион Васил Левски. Дали Фортуна този път ще се усмихне на черно-белите и 15 май ще стане формален празник на клуба?

Тази вечер това няма значение, тъй като Локомотив се възроди. И то освен с разгромната победа над Септември, а на първо място с това, че момчетата на терена и съвсем цялостния стадион бяха едно цяло. Както в най-хубавите времена. А положителните времена раждат фантазиите.
А най-хубавото в тази априлска вечер на Лаута бе нахлуването на малчуганите от школата и насладата им с батковците.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР