Лобито за изкопаеми горива е застрашено от обществената загриженост относно

...
Лобито за изкопаеми горива е застрашено от обществената загриженост относно
Коментари Харесай

Как най-мръсните индустрии в света замърсяват политиката

Лобито за изкопаеми горива е застрашено от публичната угриженост по отношение на климатичната рецесия. Така че се постанова да купува въздействие, с цел да получи резултатите, които желае.

Трагедията на нашето време е, че назряващият колапс на нашите системи за поддържане на живота съответства с ерата на публичната корист. Точно когато би трябвало да се издигнем над персоналния интерес и късогледството, държавните управления по света сега съставляват най-лошото и най-мръсното от главните ползи. Във Англия, Съединени американски щати, Бразилия, Австралия и доста други народи ръководят плутократите (представители на най-богатите в обществото, които имат огромна власт и въздействие – бел. ред.).

Земните системи се унищожават с удивителна скорост. Огнените пожари бушуват из Сибир и Аляска – прониквайки на доста места в торфени почви, освобождавайки въглероден диоксид и метан, които предизвикват по-голямо световно стопляне. Само през юли арктическите пожари се счита, че са отделили толкоз доста въглерод в атмосферата, колкото Австрия за една година: към този момент зловредната буря на климатичните промени стартира да оказва своето влияние.

Потоци от разтопен лед се изливат от ледената шапка на Гренландия, увеличавайки се при 15-градусови температурни аномалии. Ежедневните загуби от лед при този мащаб ще окажат въздействие 50 години напред: прогнозите в климатичните модели са до 2070 година Документ от геофизични проучвателен изследвания разкрива, че размразяването на безконечните ледове в канадските височини на Арктика сега надвишава дълбочината на размразяване, планувана от учените за 2090 година

Докато рекордните температури в Европа предишния месец провокираха дискомфорт и разстройства, в югозападна Азия те стартират да доближават точката, в която човешкото тяло доближава своя предел на излагане на топлота. Все по-широки пространства по света ще разчитат на климатика, освен като главен комфорт, само че и за оцеляване на индивида: още една серпантина с назад деяние, защото климатикът изисква всеобщо ползване на сила. Онези, които не могат да си го разрешат, или ще се изместят другаде, или ще умрат. Сривът на климата към този момент прогонва повече хора от домовете им, в сравнение с бедността или споровете, като в същото време и способства за тези два фактора.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР