Лиза Мари Пресли почина на 12 януари на 54-годишна възраст,

...
Лиза Мари Пресли почина на 12 януари на 54-годишна възраст,
Коментари Харесай

Битка за наследството на Лиза Мари Пресли: Присила вече не говори с внучките си

Лиза Мари Пресли умря на 12 януари на 54-годишна възраст, оставяйки след себе си майка си Присила , трите си дъщери... и нова борба за наследството си. Тя може и да се е пробвала да постави завършек на слуховете, само че Присила Пресли наподобява е на нож с внучките си. Вътрешен източник на клана Пресли заяви пред Entertainment Tonight, че майката Лиза Мари Пресли и най-голямата ѝ щерка Райли Киу към този момент не си приказват.
Съобщава се, че последните няколко седмици са били " доста напрегнати и сърцераздирателни " за Присила Пресли и най-голямата ѝ внучка.

" Райли скърби за загубата на майка си и е съкрушена, че би трябвало да се занимава с оборване на наследството с член на фамилията ".
Семейното напрежение по отношение на наследството на Лиза Мари Пресли през 2016 година, в което двете ѝ най-големи деца Бенджамин и Райли са посочени като съуправители. Следователно, след гибелта на Бенджамин през 2020 година Райли Кю остава единствен правоприемник. Това изменение в този момент се оспорва от Присила Пресли, която твърди, че не разпознава подписа на внучката си и която в края на януари подаде тъжба във Върховния съд на Лос Анджелис.

" Тя е уверена, че старите документи са били подправени (...). Присила е безапелационна, че има съображение да се заведе дело и ще завоюва в съда. Райли и Присила не поддържат връзка сега, само че беседват посредством юристи ", добавя източникът на Entertainment Tonight. Райли би предпочела да позволи разногласието уединено, а не в съда. 33-годишната актриса, която скоро ще се снима в сериала " Дейзи Джоунс и шестимата ", към момента не е коментирала случая.

В диалог с радио SiriusXM при започване на февруари Джоел Уейншанкър, ръководещ сътрудник на Elvis Presley Enterprises, сподели: " Когато Елвис умря, той остави всичко на дребното си момиче. Той го направи със съзнанието, че тя ще бъде тази, която ще продължи неговото завещание (...). Ние просто желаеме да помислим за това, което Лиза би желала (...). Тя в никакъв случай не се е съмнявала, че това е Райли. Никой не се съмнява, [защото] Лиза беше говорила за това, има доста писмена информация, беше споделила на толкоз доста свои другари. "

В изказване, предадено по-рано този месец, Присила Пресли още веднъж декларира, че Лиза е артикул на любовта ѝ към Елвис и че " човек, който си е извоювал място в фамилния бизнес, се пробва да приказва от името на семейство ", без да посочва имена. " Моля, дайте ни времето, от което се нуждаем, с цел да работим дружно, с цел да разгадаем този въпрос. Моля, не обръщайте внимание на " шума от слуховете ". "

Ако наследството, оставено от Лиза Мари Пресли, е в основата на нова правосъдна борба, то бъдещето на Грейсленд, фамозния дом на Краля в Мемфис, е надалеч по-сигурно: представител на дъщерята на Елвис удостовери, че имението (което продължава да печели доста пари) принадлежи на трите дъщери на Лиза Мари: Райли и нейните полусестри, близначките Харпър и Финли Локууд (14 г.)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР