Лиз Хърли не спира да ни зарежда със слънчево настроение,

...
Лиз Хърли не спира да ни зарежда със слънчево настроение,
Коментари Харесай

Причината за щастието на Лиз Хърли

Лиз Хърли не стопира да ни зарежда със слънчево въодушевление, като целогодишно разгласява свои фотоси по бански от разнообразни места.
 Елизабет Хърли, ваканцията на Карибите и следващите фотоси по бански
Карибските занимания на Лиз Хърли

Нека да е лято

Последните са от Карибите, където се забавлява по плажовете и снима коледен филм. Сега с изключение на насладата си от слънцето и водата, тя показа и нещо друго, което я кара да се усеща щастлива.

Това разбираме от последната фотография, която английската актриса разгласява в профила си в Instagram.

На нея тя е вдигнала ръце към небето, застанала на фона на морето, усмихната и с притворени очи. Този път е заложила на бански от две елементи в леопардов принт. От надписа към фотографията разбираме, че 56-годишната Хърли си е поставила бустерна доза ваксина срещу Covid-19 същия ден и точно това е повода да се усеща признателна.
 Valentino, Vaccinated и по какъв начин стилната къща поддържа имунизационната акция
Да си имунизиран е съвременно

Висшата мода против COVID-19

Преди време при слагането на първите две дози ваксина Astra Zeneca, Лиз Хърли още веднъж показа със своите почитатели благодарността си към здравните служащи на първа линия, като осведоми, че цялото ѝ семейство е имунизирано, напомня Yahoo.

Ние пък продължаваме да следим изявленията ѝ с упованието все по този начин да споделя с нас позитивизма си, изключително в случай че го прави по бански.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР