Ливърпул приема Фулъм на Анфийлд в търсене на пета поредна

...
Ливърпул приема Фулъм на Анфийлд в търсене на пета поредна
Коментари Харесай

Съставите на Ливърпул и Фулъм

Ливърпул приема Фулъм на " Анфийлд " в търсене на пета поредна победа в Премиър лийг. Преди няколко дни мърсисайдци стигнаха до трагичен триумф над Тотнъм, само че макар че записват добра серия, остават към момента надалеч от четвъртото място, защото Нюкасъл и Манчестър Юнайтед не позволяват сривове. Фулъм през уикенда трябваше да играе с първенеца Манчестър Сити позволи второ следващо проваляне в шампионата.

През август Фулъм взе точка от гостуването си на " Анфийлд " след 3:3 с Ливърпул. " Котиджърс " нямат загуба в последните си три срещи с мърсисайдци във всички шампионати.

Юрген Клоп е направил три промени от мача с Тотнъм. Костас Цимикас, Джордан Хендерсън и Дарвин Нунес стартират за сметка на Робъртсън, Елиът и Гакпо, които остават на пейката. Жота, който имаше проблеми с травма в гърба, също е измежду запасите.

Андреас Перейра и Тим Риъм са контузени след последния мач на Фулъм. Общо Марко Силва прави пет промени. Седрик Соареш, Саша Лукич, Том Кеърни, Вилиан и Иса Диоп са титуляри.

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Конате, Ван Дайк, Цимикас, Фабиньо, Джоунс, Хендерсън, Салах, Нунес, Диас

Фулъм: Лено, Соареш, Тосин, Диоп, Робинсън, Палиня, Лукич, Уилсън, Кеърни, Вилиан, Винисиус

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР