Ливърпул отпадна от турнира за Купата на Англия в четвъртия

...
Ливърпул отпадна от турнира за Купата на Англия в четвъртия
Коментари Харесай

"Ливърпул" се предаде пред "Уест Бромич" в мач с куп видеоповторения

" Ливърпул " отпадна от шампионата за Купата на Англия в четвъртия кръг, откакто загуби от " Уест Бромич " с 2:3 в зрелищна среща, в която огромна роля имаха и видеоповторенията. Така за трета поредна година мърсисайдци отпадат на този стадий в конкуренцията.

Срещата на " Анфийлд " стартира чудесно за домакините, които откриха резултата в 5-ата минута посредством Роберто Фирмино.

Веднага след подновяването на играта обаче Уест Бромич изравни. Открадната топка в центъра обезпечи опция за Джей Родригес да напредне, Ван Дайк и Матип не се ориентираха, а мощният удар на нападателя не даде късмет на Миньоле. Последва и второ попадение за поврат. Автор на гола още веднъж стана Родригес.

Гостите стигнаха и до трети гол в средата на полувремето. Той обаче не бе зачетен, откакто системата за видеоповторение сподели засада. Новата система се прояви в интерес на " Ливърпул " в 23-ата минута, откакто Салах беше арестуван от Ливърмор в наказателното поле. Съдията отсъди дузпа, която обаче не бе осъществена от Фирмино.

В края на първото полувреме " Уест Бромич " поведе с 3:1, а попадението бе записано като автогол на Жоел Матип. Положението още веднъж бе гледано наново от рефера.

Въпреки че хвърлиха всички сили в нахлуване, мърсисайдци съумяха да отбележат единствено един гол през второто полувреме. Салах получи топката от Фирмино и от близко понижи в 78-ата минута.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР