Ливърпул отнесе с 6:1 Спарта и се класира за четвъртфиналите

...
Ливърпул отнесе с 6:1 Спарта и се класира за четвъртфиналите
Коментари Харесай

Ливърпул вкара 6 на Спарта, Байер обърна Карабах от 0:2

Ливърпул отнесе с 6:1 Спарта и се класира за четвъртфиналите на Лига Европа. Червените завоюваха първия мач в Прага с 5:1.

Тимът на Юрген Клоп стартира необикновено мощно и вкара 4 гола единствено за 7 минути. Нуньес направи 1:0 в седмата минута, след него Кларк, Салах и Гакпо доведоха резултата до 4:0 в 14-ата минута. Бирманчевич върна един гол за Спарта в края на първата част.

Ливърпул стартира устремно и след почивката и вкара още две бързи попадения. Собосалай направи 5:1 в 48-ата минута, Гакпо се разписа още веднъж за 6:1 в 55-ата минута..

Азербайджанския Карабах пък беше на минути от това да нанесе първа загуба от 36 мача на. Лидерът в Бундеслигата обаче обърна дуела с два гола в добавеното време.

Карабах поведе на „ Бай Арена “ в 58-ата минута посредством Зубир. В 64-ата Яфаргулиев беше изпъден с пряк червен картон, само че азерите вкараха втори гол посредством Жуниньо малко по-късно.

Фримпонг стартира обрата в 72-ата минута. А в третата на добавеното време Патрик Шик изравни. Леверкузен се избави от загуба с гол в добавеното време и в първия мач, приключил 2:2. Сега обаче имаше време и за още и влезлият като запаса Шик вкара за 3:2 в 97-ата минута.

Рома загуби с 0:1 от Брайтън, само че продължава напред след 4:0 в първия мач. Аталанта в профил Спортинг Лисабон след триумф с 2:1 (общ резултат 3:2).
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР