Ливърпул и Реал (Мадрид) се изправят в четвъртфинален реванш от

...
Ливърпул и Реал (Мадрид) се изправят в четвъртфинален реванш от
Коментари Харесай

Анфийлд е готов за нов евро подвиг: Ливърпул приема Реал

Ливърпул и Реал (Мадрид) се изправят в четвъртфинален реванш от Шампионска лига на " Анфийлд ". Сблъсъкът е довечера от 22:00 часа. Първата против в Мадрид приключи 3:1 в интерес на испанския гранд и задачата за мърсисайдци наподобява доста сложна, само че не и невъзможна.

Ливърпул е занаятчия на зрелищните обрати в европейските клубни шампионати, изключително когато е хазаин във втория мач.

Днес ще се опита още веднъж да направи магия. Крайният победител в този конфликт ще се изправи против Челси на полуфинал.
 Ливърпул победи Астън Вила във Висшата лига
Ливърпул постави завършек на неприятната серия вкъщи по трагичен метод

Шампионите с поврат против Астън Вила

" Белия балет " идва на Острова с нараснало въодушевление сле триумфа с 2:1 над Барселона в " ел класико " през уикенда, до момента в който Ливърпул записа първа домакинска победа през 2021 година над Астън Вила (2:1). Мениджърът на британския отбор Юрген Клоп няма да разчита на контузените Жоел Матип, Върджил ван Дайк, Джордан Хендерсън и Джо Гомес. Под въпрос е Дивок Ориги, който надали щеше да е титуляр.

Извън групата на водения от Зинедин Зидан Реал пък са Лукас Васкес, Серхио Рамос, Рафаел Варан, Еден Азар и Дани Карвахал. В самолета за Ливърпул се качиха трима играчи от втория тим - Чуст, Парк и Арибас.

В отсъствието на Васкес се чака да стартира Алваро Одриосола, който го размени сполучливо против Барса. Възможно е Зидан да заложи и на ветерана Марсело или да върне Каземиро в защитата. Двата отбора са играли седем пъти между тях, като Реал (Мадрид) е спечелил 4 от срещите, против три за Ливърпул, а головата разлика е 10:8 в интерес на " кралския клуб ". Дали салдото ще се изравни или Реал ще задълбочи разликата следва да научим довечера.
 Флорентино Перес автоматизирано избран отново за президент на Реал (Мадрид)
Флорентино Перес автоматизирано избран отново за президент на Реал (Мадрид)

Не се изискваше гласоподаване

Вероятни сформира:

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Филипс, Кабак, Робъртсън, Тиаго, Фабиньо, Вайналдум, Салах, Жота, Мане.

Реал Мадрид: Куртоа, Менди, Начо, Милитао, Одриосола, Кроос, Каземиро, Модрич, Винисиус, Бензема, Асенсио.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР