Лицето на дявола е лъжа, не война!Това го припомням на

...
Лицето на дявола е лъжа, не война!Това го припомням на
Коментари Харесай

ДЯВОЛСКА Е ВАШАТА РАБОТА. ДЯВОЛСКА. БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ПО КОЛОНИАЛЕН МОДЕЛ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. СРАМ СТЕ!

Лицето на дявола е неистина, не война!

Това го напомням на цялата българска интелигенция. Докато тя не стартира да приказва истината е обречена да бъде инструмент на дявола и дяволското.

Казусът с освобождението на българските моряци е индикативен за протичащото се в Украйна, въпреки да е прекомерно неразбираемо към момента за доста хора. Не единствено тъй като е мъчно да се осъзнае, че войната в действителност е сред Съединени американски щати и Европейски Съюз, а и тъй като цялото медийно пространство е изпълнено единствено с платени американски грантаджии – новия еничарски корпус!!!

Представителите на другата страна в спора – европейската, липсват! И ще липсват, до момента в който България се ръководи по колониален модел, извънредно от американското посолство и друга сходна задокеанска администрация.

Тази заран американската телевизия БТВ създаде голяма подправена вест. За коментар по проблема с похитените български моряци бяха „поканили“ популярен, писклив и почетно уродлив грантаджия, който няма един ден трудов стаж през целия си неправилен живот. Липсва му също обучение и подготвеност, само че това не пречи да получава постоянно всички медийни трибуни. Защо ли? Може би тъй като единствено подобен образец е кадърен да създаде „новина“, че в действителност Русия и домбаските сепаратисти са отвлекли българския транспортен съд и поради „интензивна европейска дипломация“ моряците са били освободени от съветските си похитители.

Пълен фалшив нюз!

Ще напомня, че и по другата американска Нова телевизия, нашата приятелка и водеща Крумова съобщи тържествено преди няколко дни, че „…бойци на батальон Азов са отвели на несъмнено място нашите моряци“. Къде ги „отведоха“ бе, Лорче?

Тия долари толкоз ви изпилиха мозъците, че даже не се чувате какво говорите и не разбирате по какъв начин изглеждате в очите на феновете. Такава жалка картина на псевдожурналистика не сме реализирали даже по живково време в ония години. Да не приказваме за другите мисирки и впрочем твари, които подеха енергично тематиката с „отведените от Азов български моряци“.

Срам сте.

Каква е истината.

Пристанището в Мариупол /столицата на нацистите/ до през вчерашния ден беше под контрола на страната Украйна и персонално на Зеленски. Този надзор се осъществяваше на терен от паравоенните нацистки командири от Азов.

Българският транспортен съд и моряците бяха техни заложници, които употребиха като жив щит /такава им е практиката/.Допреди няколко дни на пристанището не е имало бойци на ДНР или на РФ. Кой тогава е държал като заложници екипажа? Екипажа, не кораба?

Всички други търговски плавателни съдове в зоните на съветско въздействие бяха навременно съпроводени и изведени от военната зона по предписание на президента на РФ Владимир Путин. Останаха единствено два кораба – български и турски, които бяха в нацистката зона на въздействие – пристанището в Мариупол. В тази зона управленскта глоба е на Зеленски, на никой различен. Лично Зеленски носи цялата виновност и отговорност за похитения български екипаж.

Неуважаеми несвободни медии!

Точно вие произвеждате подправените вести, до момента в който сякаш се борите с тях.Това към този момент е ясно на всички ваши фенове!

И до момента в който го вършиме за пари, вие сте наемници съвсем като нацистите. Същите като тези в Мариупол, който укривате посредством неистини, операции и двуличие.

Дяволска е вашата работа. Дяволска.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР