Листата за общински съветници на местна коалиция СДС –ВМРО (БНД)

...
Листата за общински съветници на местна коалиция СДС –ВМРО (БНД)
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Разлог инж. В. Гърменов представя отбора на победителите

Листата за общински съветници на локална коалиция Съюз на демократичните сили –ВМРО (БНД) сплотява хора с висок морал, потвърден опит в своята специалност, с нужните на общината ни познания и умения.
Представям ви:

Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 103
Недялка Парапунова, родом от гр. Разлог, ученик на СУ " Братя Петър и Иван Каназиреви " – град Разлог. Висшето си обучение придобива в УНСС-София, компетентност " Счетоводство и надзор ". Стартира кариерата си като действен счетоводител, от 1997 година до 2004 година работи като държавен специалист в Министерство на стопанска система. От 2005 година започва със личен бизнес в областта на счетоводното обслужване и данъчни съвещания.
Със своята неоспорима експертиза Недялка ще работи за нов модел на ръководство на общината, учреден на екипност, експертност, подготвеност. Ще вложи своята сила и мощ за основаването на чист, привлекателен, комфортен и сигурен град за нас, нашите деца и внуци.
Тя е омъжена с две деца.

Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 108
Владимир Проев има своята фантазия, за която интензивно ще работи: „ ДА ПРЕВЪРНЕМ ОБЩИНА РАЗЛОГ В ТОП ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ “.
Той е от младите и дейни хора, с които нашата община се гордее. Пази традициите и е част от Националното хайдушко придвижване. Магистър е по финанси и маркетинг, с огромен опит в областта на туризма и хотелиерството. Работи като Директор „ Маркетинг и продажби “ в един от най-големите хотелски комплекси в района.
Той е женен, има едно дете и е в очакване на своята втора рожба.

Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 113
Иво Елчинов, родом от Разлог, той е икономист-счетоводител с магистърска степен по “Счетоводство и надзор ” от УНСС-София. Работил е като данъчен контрольор в Данъчна служба-Разлог в интервала 1992-1997 година. Сега е притежател на компания за счетоводни услуги и данъчни съвещания с 26 годишен опит в обслужването на локалния бизнес. Благодарение на работата си с клиенти от доста и разнообразни сфери на бизнеса той има непосреден взор върху потребностите и проблемите на локалния бизнес. Ще работи интензивно за подобряването и усъвършенстването на локалната бизнес среда.
Той е женен и има две деца.

За мен е същинско наслаждение да работя в екип с специалисти като вас!
Силен екип за още по-добро развиване на Община Разлог!

Инж. Венцислав Гърменов
Кандидат за кмет на Община Разлог

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР