Търговци и производители могат да предлагат своята продукция всяка седмица

...
Търговци и производители могат да предлагат своята продукция всяка седмица
Коментари Харесай

В подкрепа на производители и търговци: Община Благоевград и „Пазари“ ЕООД дават възможност за предлагане на продукция на открития пазар шест дни в седмицата

Търговци и производители могат да оферират своята продукция всяка седмица от понеделник до събота на открития пазар в Благоевград.

От една страна задачата е да бъде оказана поддръжка на продавачите, а от друга да се разширят опциите за достъп до пресни, здравословни и локални артикули.


За да бъде наета комерсиална маса, е задоволително искащите да заявят желанието си и да заплатят одобрената такса в офиса на „ Пазари “ ЕООД, който се обитава на втория етаж на Кооперативния пазар.


Община Благоевград ще приключи издаването на разрешителни за сезонно разполагане на продукция отвън зоната на пазарите. Администрацията приканва търговци и производители да употребяват избраните за продажба места в региона на пазара и да не разполагат предлаганите от тях артикули на необозначени места в Централна градска част.


В тази връзка, за недопускане на нелоялна конкуренция, чиновници от звено „ Инспекторат “ ще правят регулярни инспекции.


Към момента закритият пазар в Благоевград разполага със 100 преместваеми маси, като при нужда, сдружението има подготвеност да даде и спомагателни уреди.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР