Лионел Меси и Кристиано Роналдо изненадаха света часове преди началото

...
Лионел Меси и Кристиано Роналдо изненадаха света часове преди началото
Коментари Харесай

Защо Меси и Роналдо играят шах вместо футбол?

Лионел Меси и Кристиано Роналдо изненадаха света часове преди началото на " Катар 2022 " със фотография в обществените мрежи, на която играят шах, а не футбол. Както се вижда по куфарите в кадър, един от които е трансфорат в шахматна дъска, изображението е част от най-новата акция на Louis Vuitton, особено готова за Световното състезание по футбол.

„ Победата е положение на мозъка " гласи постът в Twitter.

Victory is a State of Mind. and captured by for. In addition to a long tradition of crafting trunks for the world’s most coveted sporting trophies, the Maison celebrates two of the most talented football players today.
— Louis Vuitton (@LouisVuitton)
Снимката е дело на легендартната фотографка Ани Лейбовиц. Американката е известна с невероятните си портрети на стотици звезди.

Интересното в акцията е, че разположението на фигурите от фотографията пресъздава известна партия шах сред гросмайсторите Магнус Карлсен и Хикару Накамура.

Меси и Роналдо са измежду най-големите звезди на Световното състезание по футбол. Повече от десетилетие двамата се надпреварват за купата " най-хубав състезател на планетата " - и с достиженията си в Шампионска лига, в испанските шампионати, за наградата " Златна топка " и завоевания за националните им тимове надлежно в шампионатите UEFA Euro и Copa America.

Въпреки че при започване на тяхното „ спортно съревнование “ мнозина имаха вяра, че Меси и Кристиано Роналдо се ненавиждат, в реалност двамата футболисти постоянно са изпитвали голямо почитание един към различен. През последните години са засичани дружно неведнъж и са споделяли доста прочувствени думи на един различен в обществените мрежи.

„ Той е необикновен състезател. Меси е магия. Заедно сме на " сцената " към този момент 16 години. Представете си. Имам страхотни връзки с него. Не съм му другар, само че той ми е като съотборник. Той е човек, който в действителност почитам. Винаги има почитание в метода, по който приказва за мен. Какво ще кажа за Меси? Страхотни неща. Най-добрият е, с който съм играл или против който съм се изправял. ", сподели Кристиано Роналдо преди дни в изявление за Пиърс Морган.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР